Cyberpunk 2077 CD'si satılıp dijital alınmalı mı?

Merhaba. Oyunun fiyatı dijitalde 687 liraya düşmüş. Ben 1700 civarına CD'yi almıştım, fakat kodu kullandım. CD'yi satsam kaç liraya gider? Mantıklı bir karar olur mu?

Aktif edilmiş kod, sadece CD bir işe yaramaz tavsiyem koleksiyonluk olarak durması.

Cd sürümü ultimate edition mu? Yani içerisinde Phantom Liberty City ek paketinin olduğu en son çıkan CD sütümü mü? Birde kullandığınız kod ne koduydu? Eğer kıyafet veya ek silah içeriği gibi bir kodsa, dlc kodu değilse satabilirsiniz. Koleksiyon yapma gibi bir derdiniz yoksa bayağı kâra geçersiniz. Ben bu yöntemle zamanında Gta 5'i 150 TL'ye kutulu halini satıp 50 TL'ye dijitalden satın almıştım. Ama içerisindeki kod Dlc paketinin koduysa satması biraz zor olabilir. Bu soruma cevap verirseniz bizde öğrenmiş oluruz.

Evet, Ultimate Edition kodu. Maalesef kullandım sanırım bende kalması artık daha mantıklı.

Evet, Ultimate Edition kodu. Maalesef kullandım sanırım bende kalması artık daha mantıklı.
Benim bildiğim Cd yüklendiğinde Phantom Liberty City Dlc paketinide yüklüyor olması lazım. CD ultimate edition sürümü çünkü. Ama kullandığınız kod ile dlc'ye erişim sağlanıyorsa o biraz sıkıntılı. Siz bence emin değilseniz başka bir Ps5'de yada farklı bir psn hesabı ile sadece oyunu takip bir yükleyin bakın dlc paketi de geliyor my diye. Eminseniz yapacak bir şey yok.

Eminim, kodu girmeden erişim hakkı vermiyor. Yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…