Cyberpunk 2077 çıkışında fiyat artışı yaşanır mı?

Ya kardeşim ben fuarı falan bilmiyorum öyle dediklerini de bilmiyorum sadece Cyberpunk 2077 sistem gereksinimleri yazıp Google'da 2 3 siteye baktım. Hepsi aynı yazıyor. Ben sadece bildiğimi aktardım. Gayri resmi olduğunuda açıkca belirttim bir bitmediniz demesine takılıyorum ben.

Donanıma niye bu kadar takıldınız arkadaşlar hali hazırda 1080ti 32gb ram kullanıyorum, oyunun gameplayide var gayet iyi olacağa benziyorki firmaya güvenim witcher serisinden tam. Baya yükselen olmuş Kupon işe yarıyorsa epicten çekecem. Yaramazsa steamden alırım oynarken millet görsün
Fuar konusunda haklısınız orada sistem gereksinimi açıklanmadı sadece bu gameplay için 1080ti kullandık diye bildirdiler. Bizim clickbait haber siteleride atladı direkt.

Dediğiniz gibi kupon kullanılmıyormuş arkadaşlar... Steamden alacam ama hala kararsızım bekleme konusunda

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 568801

Dediğiniz gibi kupon kullanılmıyormuş arkadaşlar... Steam'den alacağım ama hala kararsızım bekleme konusunda.

Epic kuponuyla alakalı olarak "çıkışta fiyatı artacak mı?" Sorusunu ben de merak ediyorum. Çünkü oyunun çıkış tarihi yeni bir erteleme daha olmazsa 17 Eylül. Kuponun son kullanma tarihi ise 1 Kasım. Yani çıkışta fiyat artmayacaksa 190 liraya alacağız diye umut ediyorum. Oyun çok iyi çıkarsa 250 lira da verilebilir ama CD Project Red bile olsa ön sipariş bence riskli iş. Ne büyük firmalardan çıkıp patlayan oyun sayısı hiçte az değil.

Bu oyun 190 liraya nimet arkadaşlar. Bence fiyat 300 liraya kadar artar, şahsi düşüncem böyle en azından.

Riske girilmeyip 250TL ye Steam'den oyun alınmıştır. 190 lira falan olacaksa da sorun değil 60TL zararı Witcher serisine saysınlar 22 liraya sadece hikayesinden bu kadar zevk alacağımı düşünmezdim bir oyunun. Umarım artmaz ve herkes ulaşabilir bu oyuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…