Eskiden de mavi ekran hatası alıyordum. Windows'u baştan kurunca düzelmişti ama şimdi tekrar başladı. Başlamadan önce bilgisayarıma bakım yaptım ve şu anda tekrar mavi ekran hatası alıyorum.
Sanırım mavi ekran hatasını sadece oyunlarda alıyorum. Denediğim oyunlar: Cyberpunk 2077, Counter-Strike 2, Tomb Raider: Game of the Year Edition 2013.
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
BIOS'u F8D olarak kurdum overclock işlemcimde duruyordu benchmark yaparken mavi ekran aldım 2 defa driver güncellemeyi denedim işlemcininkini falan fakat daha yenisini bulamadım. Ama overclocku geri alınca her şey varsayılandayken mavi ekran yemiyorum sanırım.
Overclock işlemini rastgele değerler girerek yapmayın. Çok anlamam ama frekans arttırınca CPU voltajını da arttırmanız gerekebilir aksi halde mavi ekran hatası vs verir. Overclock konularına videolara bir göz atın.
Overclock işlemini rastgele değerler girerek yapmayın. Çok anlamam ama frekans arttırınca CPU voltajını da arttırmanız gerekebilir aksi halde mavi ekran hatası vs verir. Overclock konularına videolara bir göz atın.