1 111520 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 1.322 Çözümler 3 10 Aralık 2020 #1 56153 dedi: Şu anda, indirilen şifreli dosyaların şifresini çözüyor. Bu, bir saat kadar zaman alabilir. Tamamen bilgisayarınıza bağlı. Gerçek ilerlemeyi Cyberpunk 2077 yazısının altındaki mavi çubuk ile takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende disk bulunamadı hatası veriyor. Oyun klasörünün içi de bomboş. Sebebi nedir?
56153 dedi: Şu anda, indirilen şifreli dosyaların şifresini çözüyor. Bu, bir saat kadar zaman alabilir. Tamamen bilgisayarınıza bağlı. Gerçek ilerlemeyi Cyberpunk 2077 yazısının altındaki mavi çubuk ile takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende disk bulunamadı hatası veriyor. Oyun klasörünün içi de bomboş. Sebebi nedir?
2 217146 Hectopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 802 Makaleler 7 Çözümler 6 10 Aralık 2020 #2 Şuan herkeste böyle hocam. Steam kaynaklı sorun. Artı 0 Eksi
B bRss Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 69 10 Aralık 2020 #3 Disk hatasını önbelleği sıfırlayarak çözdüm fakat bu seferde indirme hızı sıfırlanıyor. Artı 0 Eksi
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #4 bRss dedi: Disk hatasını önbelleği sıfırlayarak çözdüm fakat bu seferde indirme hızı sıfırlanıyor. Genişletmek için tıkla... Cheat Engine ile artırın. Artı -1 Eksi
bRss dedi: Disk hatasını önbelleği sıfırlayarak çözdüm fakat bu seferde indirme hızı sıfırlanıyor. Genişletmek için tıkla... Cheat Engine ile artırın.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 10 Aralık 2020 #5 fakezhl dedi: Cheat Engine ile artırın. Genişletmek için tıkla... Cheat Engine ile sadece ekrandaki indirme yazısı değişiyor yoksa anlık hızın neyse o hızda iniyor aslında. Önemli yandan; VAC sistemi, Cheat Engine'i zararlılar listesinde tutuyor. Kullanmayın. Artı 0 Eksi
fakezhl dedi: Cheat Engine ile artırın. Genişletmek için tıkla... Cheat Engine ile sadece ekrandaki indirme yazısı değişiyor yoksa anlık hızın neyse o hızda iniyor aslında. Önemli yandan; VAC sistemi, Cheat Engine'i zararlılar listesinde tutuyor. Kullanmayın.
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #6 Lady Hellbender dedi: Cheat Engine ile sadece ekrandaki indirme yazısı değişiyor yoksa anlık hızın neyse o hızda iniyor aslında. Önemli yandan; VAC sistemi, Cheat Engine'i zararlılar listesinde tutuyor. Kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Ben kulanıyom normal indirme hızımın üstünde indiriyor sadece görüntüyü değiiştirmiyor. Artı 0 Eksi
Lady Hellbender dedi: Cheat Engine ile sadece ekrandaki indirme yazısı değişiyor yoksa anlık hızın neyse o hızda iniyor aslında. Önemli yandan; VAC sistemi, Cheat Engine'i zararlılar listesinde tutuyor. Kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Ben kulanıyom normal indirme hızımın üstünde indiriyor sadece görüntüyü değiiştirmiyor.