K Kelsier Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 26 Ağustos 2023 #1 Cyberpunk 2077 DLC'si alınır mı? Arkadaşlar, sizce o fiyata değer mi?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 26 Ağustos 2023 #2 Alınır oyun bayağı bir değişiyor. Yeni perkler eklendiği için DLC ile beraber sıfırdan başlamak iyi olur diyenler de var.
Alınır oyun bayağı bir değişiyor. Yeni perkler eklendiği için DLC ile beraber sıfırdan başlamak iyi olur diyenler de var.
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 26 Ağustos 2023 #3 kino dedi: Alınır oyun bayağı bir değişiyor. Yeni perkler eklendiği için DLC ile beraber sıfırdan başlamak iyi olur diyenler de var. Genişletmek için tıkla... DLC harici bedavaya asıl oyun da bayağı bir değişecek idi sanırsam.
kino dedi: Alınır oyun bayağı bir değişiyor. Yeni perkler eklendiği için DLC ile beraber sıfırdan başlamak iyi olur diyenler de var. Genişletmek için tıkla... DLC harici bedavaya asıl oyun da bayağı bir değişecek idi sanırsam.
YJMalmsteen Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 994 Çözümler 9 26 Ağustos 2023 #4 Ana oyun sevildiyse her türlü alınır.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.361 Çözümler 32 26 Ağustos 2023 #5 İndirime girerse kesin alınır.
K Kelsier Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 26 Ağustos 2023 #6 JunQhan dedi: DLC harici bedavaya asıl oyun da bayağı bir değişecek idi sanırsam. Genişletmek için tıkla... Dlc’de ana oyundan tek farkı yeni hikaye ve karakter araba mı peki YJMalmsteen dedi: Ana oyun sevildiyse her türlü alınır. Genişletmek için tıkla... Henüz oynamadım zam gelmeden alayım diyorum Aras the Great dedi: İndirime girerse kesin alınır. Genişletmek için tıkla... Girmeden alınır mı?
JunQhan dedi: DLC harici bedavaya asıl oyun da bayağı bir değişecek idi sanırsam. Genişletmek için tıkla... Dlc’de ana oyundan tek farkı yeni hikaye ve karakter araba mı peki YJMalmsteen dedi: Ana oyun sevildiyse her türlü alınır. Genişletmek için tıkla... Henüz oynamadım zam gelmeden alayım diyorum Aras the Great dedi: İndirime girerse kesin alınır. Genişletmek için tıkla... Girmeden alınır mı?
DanteAlighieri Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 407 26 Ağustos 2023 #7 Uzunluğu önemli 12-20 saat arası sürecekse eder.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.589 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #8 CD Projekt DLC işinde başarılı, Witcher 3 DLC'leri gibi kaliteli olacağını düşünüyorum uzunluğu da bence 10-15 saat arası olur. Sırf DLC için Idris Elba ile anlaştılar bence güzel bir şeyler geliyor. Bende almayı planlıyorum çıkmadan.
CD Projekt DLC işinde başarılı, Witcher 3 DLC'leri gibi kaliteli olacağını düşünüyorum uzunluğu da bence 10-15 saat arası olur. Sırf DLC için Idris Elba ile anlaştılar bence güzel bir şeyler geliyor. Bende almayı planlıyorum çıkmadan.