Çözüldü Cyberpunk 2077 dokularda karıncalanma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Yektatrhn

Centipat
Herkese iyi günler. Cyberpunk'ı oynarken oyun dokularında karıncalanma ve mozaikleşme gibi sorunlar oluşuyor. Grafikler yüksekte olmasına rağmen bu sorun devam ediyor. Acaba AMD Radeon ayarlarında mı bir sıkıntı var? Aşağıya sorunla ilgili fotoğrafları ve videoyu(goodle Drive linki) paylaştım. İlgilenirseniz çok sevinirim

Sistem:
Ryzen 5 3600.
Sapphire RX 5700 XT Nitro+

Video

Dosya Ekleri

• 1111.jpg
    328,8 KB · Görüntüleme: 414
  • 2222.jpg
    337,8 KB · Görüntüleme: 382
  • 3333.jpg
    344,7 KB · Görüntüleme: 365
SSAO'dan kaynaklanıyor, kapatınca düzeliyor fakat bu sefer de çok kötü görünüyor oyun, nasıl çözeceğiz bunu ya? İki türlü de sıkıntı...

Bende de ayni sorun var ben RX 5500 XT kullaniyorum istedigim ayari yapayim dokularda gokyuzunde hep bir karincalanma söz konusu yardimci olabilecek varsa gercekten cok iyi olur sadece CP 2077'de yaşadim bu sorunu Doom Eternal gibi diger büyük oyunlarda yaşamadim.

Tamamen aynı sorunu yaşıyorum. Önce bu başladı, beraberinde anti-aliasing sorunlarını da getirdi. Ryzen 5 2600 ve GTX 1660 Tİ ile oynuyorum. Siz hangi ayarlarda oynuyorsunuz bilmiyorum ama benim oyun film greni kapalı olmasına rağmen ultrada tam olarak böyle gözüküyor. Screen Space Reflections ayarını kapamak çözüm olabiliyor ama o da Night City'nin görsel kalitesini düşürüyor. Umarım şikayetiniz sadece bu oyun ile sınırlı kalır.

Bende de aynı sorun var, sanırım genel olarak AMD ekran kartlı PC'lerde bu sorun var. Kaç FPS alıyorsunuz acaba? Bende de TUF 5700 XT var baya FPS drop yiyorum.

Bende de aynı sorun var, sanırım genel olarak AMD ekran kartlı PC'lerde bu sorun var. Kaç FPS alıyorsunuz acaba? Bende de TUF 5700 XT var baya FPS drop yiyorum.
Bu oyunun kendi sorunu. PC'nin AMD ekran kartlı olmasıyla alakalı değil. İnternette bir sürü kişi bu sorundan muzdarip. İlgili ayar sona çekildiğinde bile karıncalanmalar kişiden kişiye yok olmayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…