Cyberpunk 2077 downgrade ile gelebilir

Kensai

Femtopat
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle downgrade kelimesi yerine buna uyacak bir Türkçe kelime bulamadım, bu yüzden downgrade yazmaya karar verdim. Konumuza dönecek olursak Cyberpunk 2077 büyük bir downgrade ile geliyor olabilir. Bunu başka sitelerde belirttiğimde biri tanıtım videosu diğeri ise oynanış videosu diye tepki almıştım fakat son yıllarda çıkan büyük bütçeli yapımların tanıtım videolarındaki grafikleri (Red Dead Redemption 2 ve The Last of Us part II gibi) ve oynanış videolarındaki grafikleri birebir aynısıydı. CD project Red firması: The Witcher 3: Wild Hunt isimli oyununda da downgrade yapmıştı fakat o zamanlar günümüzdeki kadar tanınmadıkları için bu olay çok fazla tepki toplamamıştı. Günümüzde ise CD project Red büyük firmalar arasında yer alıyor ve sonuç olarak çıkaracakları son oyun olar Cyberpunk 2077 için beklentiler ciddi anlamda çok büyük. Günümüzde eskiye nazaran oyunlara daha az merhameti yaklaşıldığı için yeni bir The Last of Us part II yaşanabilir diye düşünüyorum. Buraya 2018 tanıtım gösterimi ile 2020 oynanış fragmanından görüntülerin bazılarını yükledim. İlk resimde oyunun son görünümünü temsil etmiyor yazıyor olsa bile birçok kişinin bunu umursayacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…