Arkadaşlar, hatırlarsınız Cyberpunk 2077 ilk çıktığında berbat bir optimizasyon ve cidden çok fazla bug’la çıkış yapmıştı. Fakat bazı yorumlarda oyunun geliştiğini ve hikaye bakımından da üst düzey bir oyuna dönüştüğünü söyleyenler var. Acaba oyunu oynayan birisi oyun hakkında biraz destek olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Ben oynadım, bir bug ile karşılaştığımı hatırlamıyorum oynarken. Ayrıca optimizasyon sorunu da yok gibi. Laptop ile oynadım i7-12700H RTX 3070Ti ve 32GB RAM var laptopta, maksimum ayarlarda 2K çözünürlükte DLSS Kalite modunda Path Tracing kapalı sabit 60FPS alıyordum. Bence harika bir oyun.
Ben oynadım, bir bug ile karşılaştığımı hatırlamıyorum oynarken. Ayrıca optimizasyon sorunu da yok gibi. Laptop ile oynadım i7-12700H RTX 3070Ti ve 32GB RAM var laptopta, maksimum ayarlarda 2K çözünürlükte DLSS Kalite modunda Path Tracing kapalı sabit 60FPS alıyordum. Bence harika bir oyun.