Junji Ito Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 713 Çözümler 6 12 Aralık 2020 #1 Haritanın tam bu kısmında bulunduğum yerde hiçbir yerden girişi olmayan bir depo var ve içerden kadın inlemeleri duyuluyor. Tam da bulunduğum görevin adına bakarsak acaba bu bir easter egg olabilir mi? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (120)_LI.jpg 383,8 KB · Görüntüleme: 402 Ekran Görüntüsü (121)_LI.jpg 290,3 KB · Görüntüleme: 375
Haritanın tam bu kısmında bulunduğum yerde hiçbir yerden girişi olmayan bir depo var ve içerden kadın inlemeleri duyuluyor. Tam da bulunduğum görevin adına bakarsak acaba bu bir easter egg olabilir mi?
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 12 Aralık 2020 #2 Nasıl bir inleme olduğuna bağlı.
Mazotçu Megapat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 954 Çözümler 1 Yer Ankara 12 Aralık 2020 #3 Hocam o inlemeler reklam panolarında milfguard reklamı çıkınca geliyor
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 12 Aralık 2020 #4 Kulaklıkla bakın hocam .
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 12 Aralık 2020 #5 balikeat dedi: Nasıl bir inleme olduğuna bağlı. Genişletmek için tıkla... Tonu önemli tabii. Easter Egg diye konu açıp bilgi istenmesi komik olmuş. Başlık diyor Ankara, içerik diyor başka bir şey.
balikeat dedi: Nasıl bir inleme olduğuna bağlı. Genişletmek için tıkla... Tonu önemli tabii. Easter Egg diye konu açıp bilgi istenmesi komik olmuş. Başlık diyor Ankara, içerik diyor başka bir şey.
Junji Ito Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 713 Çözümler 6 12 Aralık 2020 #6 Taptic dedi: Tonu önemli tabii. Easter Egg diye konu açıp bilgi istenmesi komik olmuş. Başlık diyor Ankara, içerik diyor başka bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam düzenleme yapan moderatör koymuş başlığı. Ben farklı bir şey yazmıştım Mazotçu dedi: Hocam o inlemeler reklam panolarında milfguard reklamı çıkınca geliyor Genişletmek için tıkla... Ben reklam panosu göremedim hocam balikeat dedi: Nasıl bir inleme olduğuna bağlı. Genişletmek için tıkla... Baya s@x türü inlemeler hocam
Taptic dedi: Tonu önemli tabii. Easter Egg diye konu açıp bilgi istenmesi komik olmuş. Başlık diyor Ankara, içerik diyor başka bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam düzenleme yapan moderatör koymuş başlığı. Ben farklı bir şey yazmıştım Mazotçu dedi: Hocam o inlemeler reklam panolarında milfguard reklamı çıkınca geliyor Genişletmek için tıkla... Ben reklam panosu göremedim hocam balikeat dedi: Nasıl bir inleme olduğuna bağlı. Genişletmek için tıkla... Baya s@x türü inlemeler hocam
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 12 Aralık 2020 #7 Sanmıyorum hocam. Hangi kimse inlemeleri Easter Egg yapar ki?
Junji Ito Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 713 Çözümler 6 12 Aralık 2020 #8 Seradotwav dedi: Sanmıyorum hocam. Hangi kimse inlemeleri Easter Egg yapar ki? Genişletmek için tıkla... Hocam depoun içinden yankılı geliyor sesler ondan dedim
Seradotwav dedi: Sanmıyorum hocam. Hangi kimse inlemeleri Easter Egg yapar ki? Genişletmek için tıkla... Hocam depoun içinden yankılı geliyor sesler ondan dedim
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 12 Aralık 2020 #9 İş üstünde basma, bırak inlemeler kapalı kapılar arkasında kalsın
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 12 Aralık 2020 #10 Jira dedi: İş üstünde basma, bırak inlemeler kapalı kapılar arkasında kalsın Genişletmek için tıkla... Belki de kutuları kaldırırken inliyorlar hocam, çok da şey yapmamak lazım. Bence bi' el atsın.
Jira dedi: İş üstünde basma, bırak inlemeler kapalı kapılar arkasında kalsın Genişletmek için tıkla... Belki de kutuları kaldırırken inliyorlar hocam, çok da şey yapmamak lazım. Bence bi' el atsın.