Cyberpunk 2077 Ekim 2021 itibarıyla ne durumda?

Ben aktif oynuyorum gayet kaliteli ve optimizasyon da düzeldi eskiye nazaran çok iyi ultra ayarlarda 60 fps alıyorum

Kanka yakın zamandan kastığım 3 ay önce oynadım ve yan görev olsun ana hikaye olsun hiçbir sorun görmedim sadece bazen yapay zeka buga giriyordu o zamanlar şu an nasıl bilmiyorum ama mükemmel bir oyun
(GFN'den oynadım o yüzden sistem hakkında bilgi veremem)

Oyun ilk çıktığı zaman çöp sistemle (laptoptaki gpu 940mx; gerçekten çöp sistem) en düşük çözünürlükte render scale'i 0.45 yaparak 22 fps'te çamur gibi grafiklerde bitirdim oyunun sürümü yanlış hatırlamıyosam 1.03'tü. Oynamak isteyene oyun güzel. Yaşadığım en güzel 3 günden biriydi

Ben oynadım ama daha Full bitirmedim daha başlarda gibiyim herhangi bir slrun görmedim.

1.31 yamasıyla bir çok sorun giderilmiş gibi görünüyor. Yaklaşık 20 saattir oynuyorum. Görevlerin yapılmasını engelleyen herhangi bir bug'la karşılaşmadım. Oyunun performansı da gayet iyi. yüksek ayarlarda ortalama 45-55 fps alıyorum.

Ben oyunu ilk çıktığında oynayıp bitirdim. Yaklaşık 90 saat oyun sürem vardır. İlk hali ile oynayıp bitirdiysem muhtemelen şu anda daha iyi durumdadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…