Cyberpunk 2077 Epic Games frame generation nasıl kurulur?

ShadeX

Decapat
Daha fazla  
Epic Games'te Cyberpunk oyununda frame generation modunu denemk istiyorum ama mod çalışmıyor ya da ben kuramıyorum birisi bana açıklayabilir mi?

Epic Games'de o mod çalışmıyor
Bu modu kullanabilirsiniz "210" uzantılı dosyanın içindeki her şeyi oyunun dosyasının içine atın.

Bu mod bende çok sorunlu çalıştı ya. Nukem adlı kişinin FG modu sorunsuzdu ancak bu modu TLOU Part 1 üzerinde bir denedim, oyun kafayı yedi, çıldırdı. HUD'lar dans eder gibi titriyor, ekran birden beyazlaşıyor falan filan.

DLSS'i quality moda alın HUD düzeliyor bir de ışın oluşturma özelliğini açmazsanız bende sorunsuz çalışıyor üstelik görüntüye pek bir etkisi de yok.

DLSS'i quality moda alın HUD düzeliyor bir de ışın oluşturma özelliğini açmazsanız bende sorunsuz çalışıyor üstelik görüntüye pek bir etkisi de yok.
ben de zar zor yaptım aktif edebildim cyberpunk da ama bu sefer açınca ekranımda bir sürü ekran oluyor yani oyun parça parça ekranlara bölünüyor

Konuma bakabilirsiniz işinizi yarayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…