Cyberpunk 2077 fiyatı artar mı?

Arkadaşlar merhaba. Oyunu bu ayın sonunda alabileceğim. Sizce fiyatı artar mı? Açıkçası artacağını düşünmüyorum ama sizin de düşüncenizi merak ettim. Yorumlarınızı bekliyorum.
CDPR Rockstara dönmez ise artmaz. Ama GTA onlineden sonra Rockstar'a ne oldu ise CDPR'a da Cyberpunk'tan sonra o olacağını düşünüyorum.

Her zamanki gibi artsa da azalsa da satın alamayacağım.

Yakın zamanda indirim olur, Epic kod verir falan gibi düşünceleri olanlar epey bir beklemek durumunda kalırlar. Oyunun kötü çıkması ihtimali haricinde pek olası şeyler değil.
Oyunda uzun süre indirim vesaire olmayacağı açıklanmıştı diye biliyorum.

Bilgisayar GT 730M, internet 10 Mbps Download.

Artar, neden mi?
Oyunların yapım maliyeti oldukça arttı, Witcher 3'ü örnek gösteriyorsunuz ama o oyun ile CBP 2077 arasında 300 milyon dolar yapım maliyet farkı var.
Gelgelim 350 milyon dolar civarında harcanan bir oyunu hem Türkçe hem de özel fiyatlandırma ile sunuyorlar.
Keza Witcher 3 çıktığında dolar 2.5 TL civarındaydı ve haliyle birim bazında uygun düşüyordu. Şimdi 20 TL'ye alınmasının sebebi oyunun 6. yılına girmiş olması, şirket zaten milyar dolar kazandı.
Ön sipariş verene özel kampanya yapıyorlar o kadar. Çıkışından kısa bir süre sonra 500 TL+ görmemesi için sebep yok. Benzer yapıda oyunlar zaten 600 TL civarında, hatta neredeyse hiçbirinde Türkçe dil desteği yok ve çatır çatır satıyor. Polonya'lı bir şirket olması da eski dönemdeki hallerini görüp bize acımaları anlamına gelmiyor.
Neyse konuyu daha fazla uzatmayacağım, sürekli yazmaktan usandım, azıcık konulara bakın olur mu? Ha artmaz deyip bekleyecekseniz sizin kararınız, zira oyunu satın aldım ve arttı mı pişman olacak birisi değilim. Siz indirim beklerken biz oyunu çatır çatır oynayacağız ve siz sürekli spoiler yiyeceksiniz

Bu fiyata satmak zaten adamlara zarar ettiriyor. Bence artar. Ama umarım artmaz da herkes oynar.

Hocam gerçekten zarar ediyorlar. Yurt dışındaki insanlara 60 dolar gibi bir fiyata satılırken. Bize sadece 31 dolar gibi bir fiyata satıyorlar. Metro Exodus oyunu gibi çıktığı zaman fiyatı artacaktır.

Ben bu akşam indirebileceğimize sevindim. Malum Türkiye interneti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…