Cyberpunk 2077 FPS sonuçları

Daha fazla  
Meslek
Organizasyon sorunlusu
Herkese selam. Daha öncesinde de savunduğum gibi internette dolaşan FPS sonuçlarının asılsız olduğunu şu an kendi gözlerimle izliyorum. Linki bırakacağım yabancı bir arkadaşın teki oyunun ambargosunun kalkmasıyla 2080 Super'de bütün ayarlar maximumda 1080P'de 100 FPS civarı oynuyor oyunu. Canlı benchmarking yapıyor dileyen izleyebilir. Balon olacak rezalet optimizasyon deyip iade eden arkadaşlar da kafalarını duvarlara vurmaya devam edebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2080 Super ile de 1080P'de 100 FPS sizce de az değil mi?

Az mı RTX Ultra'da kenar yumuşatma Ultra'da bütün ayarlar maximum diyorum son yılların en iyi optimizasyonu neredeyse 2080 Super'de 100 FPS oynatması. Boş konuşup profesör gibi yorum yapan arkadaşlara selamlarımı iletiyorum buradan

2080 Super ile de 1080p'de 100 FPS sizce de az değil mi? Buna RTX Ultra da dahil mi? Ve DLSS?
Hocam Tom’un yaptigi testlerde 3090 104 falan aliyordu o testlere gore cok iyi ve daha da duzeltilir diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…