Cyberpunk 2077 FPS sonuçları

Bundan sonra da Tom’s Hardware sitesine guvenim kalmamis oldu, yillardir da takip ederdim.
Onların test yaptığı oyun kopyası çok farklı. Ağır bir DRM koruması var, optimizasyonu çöp olan sürüm falan işte.

1060 6gb için sonuçlarını çok merak ediyorum ve nedense umudum az, high ayarlarda istediğim performansı alamayacağım yönünde..

Onların test yaptığı oyun kopyası çok farklı. Ağır bir DRM koruması var, optimizasyonu çöp olan sürüm falan işte.
Bu sürüm de mantıken çöp. DOOM Eternal'da 4K'da 90FPS alan kart bu oyunda 1080P'de 100 FPS alıyor. Tamam DOOM optimizasyon kralı da bu kadar da olmamalı bence.

Gel bunu insanlara anlat iste kac gun dedik o testler hatali diye de anlayan yok, daha oyun ilk gun patchi almamis grafik karti suruculeri cikmamis o test nasil dogru olabilirdi ki zaten.

Biraz düzeltmişler de hala kötü. 2080 Super ile 1080P 104 FPS nedir arkadaş?

Ya seni her yerde görüyorum oyunu kötülerken sal bizi kimse seni dinlemek istemiyor. Bu denli geniş detaylı ve grafikleri üst düzey bir oyunda 2080'nin Max ayarlarda 1080P'de 100 FPS alması demek RTX'i ve birkaç ayarı kısarak 2 k da da 60 FPS oynatabilir demek bu kadar sığ mantıklı mısın gerçekten yaşının 15'ten büyük olmasına imkan vermiyorum zaten güle güle.

Bu sürüm de mantıken çöp. DOOM Eternal'da 4K'de 90 FPS alan kart, bu oyunda 1080P'de 100 FPS alıyor. Tamam DOOM optimizasyon kralı da bu kadar da olmamalı bence.
DOOM Eternal ile kullanılan oyun motoru bir mi? Ona bakılırsa gider 4K Minecraft açarım, rahat 500 FPS üstü görürüm. Farklı oyunları böyle karşılaştıramazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…