Cyberpunk 2077 FPS sonuçları

Ben kötülemedim ki oyunu. Ben iyi olacak diyenlerdenim. Optimizasyon konusunda verdikleri tablo ile alakası yok şu anki FPS'nin.

DOOM Eternal ile kullanılan oyun motoru bir mi? Ona bakılırsa gider 4K Minecraft açarım, rahat 500 FPS üstü görürüm. Farklı oyunları böyle karşılaştıramazsınız.
Optimizasyon özürlüsü diye göme göme bitiremedikleri RDR2 ile aynı FPS'yi veriyor. Ve evet RDR2 ve Cyberpunk aynı kefede.

Reis sal onu biz dünden beri onla uğraşıyoruz gamespotta yazması lazım onun kabul etmesi için. Diğer konularda da hep öyle canlı yayın izlemiş koşma efektini kötü gördüğü gibi hemen yazmış konuya oyunun eksiklerini canla başla arayan bir hater helal olsun takdir ettim çabasını.

1060'ın high ayarlar dönemi geçti hocam.
Geçti geçti de sistem gereksinimlerinde önerilen ayarlarda 1060 yazdıkları için oyunu güvenerek satın aldım maalesef. İade ederken büyük bir güven kırıklığı ile iade etmiş olacağım eğer dedikleri gibi olmayacaksa.

Hahahaha sorma bide iyi olacak diyenlerdenim diyo neyse dikkate almayın kendi kendine konuşsun.

Ya iyi olacak diyorum ben. Bekleneni vermeyecek dedim sadece. GTA 6 bekliyorlar. Ve evet koşma efekti rezaletti.

GTX 1070 ile Ultra'da kaç FPS alırım sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…