Eurodyne Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 RAM 24 Ekran kartı Rtx 4060 İşlemci Ryzen 7 7435HS Oyunda DLSS açıkken bir sıkıntı yok fakat DLSS kare oluşturmayı açınca etrafa döndüğümde sağa sola baktığımda görüntü çok bozuluyor. Karıncalanıyor gibi video linkini bıraktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oyunda DLSS açıkken bir sıkıntı yok fakat DLSS kare oluşturmayı açınca etrafa döndüğümde sağa sola baktığımda görüntü çok bozuluyor. Karıncalanıyor gibi video linkini bıraktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #2 DLSS ya da FSR mı açık? Dynamic Resolution Scaling (DRS) olabilir belki ama ayarlarda direkt var mıydı hatırlamıyorum. Onları kapatıp deneyin. Artı 0 Eksi
DLSS ya da FSR mı açık? Dynamic Resolution Scaling (DRS) olabilir belki ama ayarlarda direkt var mıydı hatırlamıyorum. Onları kapatıp deneyin.
KS KS Eurodyne Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #3 UruxUs dedi: DLSS'ya da FSR mı açık? Dynamic resolution scaling (drs) olabilir belki ama ayarlarda direkt var mıydı hatırlamıyorum. Onları kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... DLSS açık ama kalitede bu kadar bozulma normal değil. Artı 0 Eksi
UruxUs dedi: DLSS'ya da FSR mı açık? Dynamic resolution scaling (drs) olabilir belki ama ayarlarda direkt var mıydı hatırlamıyorum. Onları kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... DLSS açık ama kalitede bu kadar bozulma normal değil.
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #4 AMD'nin uygulamasına girip Radeon Boost'u kapatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Eurodyne Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #5 Ama AMD ile ilfili bir şey açık değilki AMD uyguylaması yüklü bile değil. Artı 0 Eksi
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #6 DLSS'i kapatınca sorun düzeliyor mu? Bir de ayarlarınızı çekip atma şansınız var mı? Artı 0 Eksi
KS KS Eurodyne Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #7 Artı 0 Eksi
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #8 DLSS keskinliğini biraz artırmayı deneyin. Artı 0 Eksi