Zehn Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 366 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 Cyberpunk'a AMD FSR3'ün frame gen'i ekleyen modu yükledim, ancak oyun açılmıyor hata verip kapanıyor. (Cyberpunk 2.1 sürümü) Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2024
Cyberpunk'a AMD FSR3'ün frame gen'i ekleyen modu yükledim, ancak oyun açılmıyor hata verip kapanıyor. (Cyberpunk 2.1 sürümü)
Kadirkaa Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #2 Zehn dedi: Cyberpunk'a AMD FSR3'ün frame Gen'i ekleyen modu yükledim, ancak oyun açılmıyor hata verip kapanıyor. (Cyberpunk 2.1 sürümü) Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Hogwarts'ta denedim, oyun açıldı ama FG açılmadı. Cyberpunk'ta denedim ve oyun topu dikti yazısı çıktı. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Zehn dedi: Cyberpunk'a AMD FSR3'ün frame Gen'i ekleyen modu yükledim, ancak oyun açılmıyor hata verip kapanıyor. (Cyberpunk 2.1 sürümü) Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Hogwarts'ta denedim, oyun açıldı ama FG açılmadı. Cyberpunk'ta denedim ve oyun topu dikti yazısı çıktı.
KS KS Zehn Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 366 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #3 Kadirkaa dedi: Aynı sorun bende de var. Hogwarts'ta denedim, oyun açıldı ama FG açılmadı. Cyberpunk'ta denedim ve oyun topu dikti yazısı çıktı. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077.exe yi yönetici olarak çalıştırınca açıldı bende öyle dene olacak mı sende de Artı 0 Eksi
Kadirkaa dedi: Aynı sorun bende de var. Hogwarts'ta denedim, oyun açıldı ama FG açılmadı. Cyberpunk'ta denedim ve oyun topu dikti yazısı çıktı. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077.exe yi yönetici olarak çalıştırınca açıldı bende öyle dene olacak mı sende de