Cyberpunk 2077 GeForce Now ile oynanır mı?

Xredstyle

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar. PC'im maalesef Cyberpunk açacak seviyede değil. Ama GeForce Now denilen sistemle çoğu oyunu oynuyorum. Sizce Cyberpunk gibi bir oyunun GeForce Now'da keyfi çıkar mı? Fiyatı ucuz olduğu için almayı düşünüyorum. Diğer oyunlara göre en azından.

Nvidia'nın sitesinde geforce now ile oynanabileceği yazıyor. Oyunun keyfi internet bağlantın iyiyse çıkar. Ortak kullanılan bir internet ise bütün keyfini kaçırabilir.

Son düzenleme:
Selamlar arkadaşlar. PC'im maalesef Cyberpunk açacak seviyede değil. Ama GeForce Now denilen sistemle çoğu oyunu oynuyorum. Sizce Cyberpunk gibi bir oyunun GeForce Now'da keyfi çıkar mı? Fiyatı ucuz olduğu için almayı düşünüyorum. Diğer oyunlara göre en azından.
internet bağlantısı sabit 25mbps ve üzeri olursa 30 fps olarak rahatlıkla oynanabilir ama bence asıl soru geforce now'a eklenecek mi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı