Kaynak belirtir misiniz?
Bu dediğinizden 10 Mbps Upload, 5 Mbps Download ile güzelce oynanabilirken 1 Mbps Upload, 24 Mbps Download ile kötü oynanır şeklinde anlaşılabiliyor.
GeForce Now bir bulut oyun sistemidir. Büyük ana data centerlar bulunur. Bu data centerlardaki bilgisayarlarda oyunlar yüklüdür ve siz download hızınızı kullanarak bu bilgisayarlara bağlanıp oynarsınız. Downloadı yapan siz, uploadı yapan bağlı olduğunuz data centerdaki bilgisayardır.
Bedava bir oyunda deneme yapabilirsiniz. Ben 16 ile stabil oynayamadım ama altyapısı iyi olup oynayanlar gördüm. Destiny 2 bedava ve fps oyunu onda test edebilirsiniz. Oynamak için illa üyelik almanıza gerek yok.
Bedava bir oyunda deneme yapabilirsiniz. Ben 16 ile stabil oynayamadım ama altyapısı iyi olup oynayanlar gördüm. Destiny 2 bedava ve fps oyunu onda test edebilirsiniz. Oynamak için illa üyelik almanıza gerek yok.
Cyberpunk 2077'yi Geforce Now üzerinden oynayabilirsiniz. 720P kalitede akıcı bir oyun deneyimi için, internet hızınızın minimum 15 MBPS olması gerekiyor.
"Nvidia GeForce Now servisini verimli şekilde kullanabilmek için en az 30, mümkünse 50 Mbps internet bağlantı hızı gereklidir.30 Mbps hız ile asgari olarak 1080 p çözünürlük ve 60 FPS oyun akışı sağlanır"