İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 9 Aralık 2020 #71 mr.esat dedi: Ya kardeşim ben oyun karşılaştırmadım, iki oyun da çıkmadı. Ama Rockstar yarın bir gün çıkarsa GTA'yı, piyasayı tokatlar diyorum. Anlamadınız mı hala ya? Genişletmek için tıkla... Orası öyle. Rockstar bu ne yapacağı belli değil. Bir çıksın bir bakalım bir keyfini çıkaralım da her iki oyunun.
mr.esat dedi: Ya kardeşim ben oyun karşılaştırmadım, iki oyun da çıkmadı. Ama Rockstar yarın bir gün çıkarsa GTA'yı, piyasayı tokatlar diyorum. Anlamadınız mı hala ya? Genişletmek için tıkla... Orası öyle. Rockstar bu ne yapacağı belli değil. Bir çıksın bir bakalım bir keyfini çıkaralım da her iki oyunun.
METEacar Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 230 Yer yemez Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #72 20000000000 kez yazdığım gibi çok büyük olmayan bir beklentim var bir yayıncı alsın oynasın beğenirse alacağım
20000000000 kez yazdığım gibi çok büyük olmayan bir beklentim var bir yayıncı alsın oynasın beğenirse alacağım
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 9 Aralık 2020 #73 İbrahim Gürel dedi: Orası öyle. Rockstar bu ne yapacağı belli değil. Bir çıksın bir bakalım bir keyfini çıkaralım da her iki oyunun. Genişletmek için tıkla... Ş-şey ben çıkaramayacağım ama olsun, izleriz bir yerden.
İbrahim Gürel dedi: Orası öyle. Rockstar bu ne yapacağı belli değil. Bir çıksın bir bakalım bir keyfini çıkaralım da her iki oyunun. Genişletmek için tıkla... Ş-şey ben çıkaramayacağım ama olsun, izleriz bir yerden.
METEacar Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 230 Yer yemez Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #74 Sinan1233 dedi: Senin yaş kaç? Eğer 20 yaşındayım dersen herhalde beyin yaşın geri kaldı. Bu kadar mizah seviyesi düşük olamaz bir insanın ya hu. Genişletmek için tıkla... Klavye delikanlısı
Sinan1233 dedi: Senin yaş kaç? Eğer 20 yaşındayım dersen herhalde beyin yaşın geri kaldı. Bu kadar mizah seviyesi düşük olamaz bir insanın ya hu. Genişletmek için tıkla... Klavye delikanlısı
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 9 Aralık 2020 #75 mr.esat dedi: Ş-şey ben çıkaramayacağım ama olsun, izleriz bir yerden. Genişletmek için tıkla... O oyun çıkana kadar bence bir yükseltme yaparsın.
mr.esat dedi: Ş-şey ben çıkaramayacağım ama olsun, izleriz bir yerden. Genişletmek için tıkla... O oyun çıkana kadar bence bir yükseltme yaparsın.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.846 Çözümler 16 9 Aralık 2020 #76 SadAlmons3 dedi: karaktere burun dokusu eklemeyi unutmuşlar, 3 ay ertelenecekmiş. Genişletmek için tıkla... Favori yorumum budur.
SadAlmons3 dedi: karaktere burun dokusu eklemeyi unutmuşlar, 3 ay ertelenecekmiş. Genişletmek için tıkla... Favori yorumum budur.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 9 Aralık 2020 #77 Perceival dedi: Favori yorumum budur. Genişletmek için tıkla... Hey hadi ama bu da iyiydi. İbrahim Gürel dedi: Karakterin penisi sola yatıkmış. Bir 7 yıl daha ertelendi oyun. Genişletmek için tıkla...
Perceival dedi: Favori yorumum budur. Genişletmek için tıkla... Hey hadi ama bu da iyiydi. İbrahim Gürel dedi: Karakterin penisi sola yatıkmış. Bir 7 yıl daha ertelendi oyun. Genişletmek için tıkla...
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 9 Aralık 2020 #78 Ya bu konuyu kavga için mi açtım ben? Bir Moderatör konuyu kilitlese keşke.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 9 Aralık 2020 #79 Mick dedi: Ya bu konuyu kavga için mi açtım ben? Bir Moderatör konuyu kilitlese keşke. Genişletmek için tıkla... Hocam son 2 gündür tartışılan şey CP77 değil. Ön yargı.
Mick dedi: Ya bu konuyu kavga için mi açtım ben? Bir Moderatör konuyu kilitlese keşke. Genişletmek için tıkla... Hocam son 2 gündür tartışılan şey CP77 değil. Ön yargı.