Cyberpunk 2077 görüntü hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Tadashi00

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Sürücüyü tekrar kurdum düzelmedi. Ayarları değiştirerek denedim düzelmedi. Oyunu silip tekrar kurdum düzelmedi. Aklıma hiçbir şey gelmiyor daha yardımcı olacak var mı?
Sistem özellikleri.
i5 9600K.
RTX 2070 Super.
32 GB RAM 3000MHz.

resim_2020-12-13_151809.png

Dosya Ekleri

• gg.png
    gg.png
    913,5 KB · Görüntüleme: 315
Hocam oyun ortasında arada oluyor öyle buglar bende de yapıyordu oyunu Save et sonra çıkmadan Save'ni geri yükle düzeliyor her bugda öyle yap düzeliyor ben öyle bitirdim.

Aynen arada başka buglar da oluyor çoğunu genelde öyle çözülüyor. Hatta daha dün sürekli eski Save dönüp durdum efsanevi item için oyunu bozdum 😂

kardeşim ben sorunsuz bi şekilde oyunu 5 kere bitirdim patcher de bi hata olabilir ama ben pek zannetmiyorum istersen si tekrar yükle oyunun kodları birbirine girmiş olabilir bi şansını dene beklemekten iyidir hatta save dosyasınıda yedekle kaldığın yerden devam edersin

Kardeşim ben sorunsuz bir şekilde oyunu 5 kere bitirdim patcher de bir hata olabilir ama ben pek zannetmiyorum istersen si tekrar yükle oyunun kodları birbirine girmiş olabilir bir şansını dene beklemekten iyidir hatta Save dosyasınıda yedekle kaldığın yerden devam edersin.

Dostum şu an oyunda bir sorun yok bu oyun ilk çıktığı zamanlarda olan bir hataydı tavsiye için teşekkürler yine de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı