Cyberpunk 2077 güvenilir ve en ucuz nereden alınır?

Aziz G

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB ddr4 3200 mhz RAM.
SSD veya HDD modeli
500GB SSD (m2)
Ekran kartı
RTX3060.
Anakart
Hp
İşlemci
Ryzen 5 5600H.
Arkadaşlar kafamı duvarlara vuruyorum. 127 TL iken bug var sistem kaldırmaz muhabbetleri yüzünden almadım.
Şimdi Steam veya Epic Games gibi yerlerde sadece oyun 480 civarı olmuş.
Bunlara istisna olacak şekilde daha ucuza alabileceğim güvenilir bir alternatif var mıdır?

Bir de HP Victus 16 68942EA model bir laptopta oynamayı düşünüyorum.

Ryzen 5 5600H.
8 GB RAM.
RTX3060.
500GB SSD.
Ortalama ayarlarda üzmeden oynatır mı? (FPS)

Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyuın piyasa değeri neyse ondan alırsınız ucuza alamazsınız. Geçti o tren.

Çok rahat oynanır. Nays gibi cashback sistemlerini kullanabilirsin.

Bu anlattığım illegal sayılmaz herhalde;

Maddi açıdan sıkıntılı olduğum dönemler oynadığım oyunları itemsatis mağazalarından alıyordum. Fiyatı ne olursa olsun oyun başına 10 lira gibi ucuz fiyatlardan alabiliyorsun, başarılı satışı ve puanı yüksek alan mağazalardan alırsan güvenlik ve destek anlamında sıkıntı çekmezsin.

Ucuz olmasının sebebi paylaşımlı hesap olmaları, yani bu hesapların bilgileri değişmiyor ve sizinle birlikte onlarca belki yüzlerce insan aynı hesapta oluyor. Steam'i çevrimdışı başlatarak çakışmaları engellebiliyorsun, save'lerinin silinmemesi veya kurcalanmaması için de cloud'u kapamanı tavsiye ederim.

Herkese yorumları için teşekkür ederim. Dün akşam Nays ile Epic Games'den satın aldım.
Yani %20 cashback ile 96 TL'si hesaba geri geliyor. Epic Games'de %5 cashback verdi 24 TL de buradan gelmiş oldu. Ve tekrardan naysa para yüklediğim için kazı kazan geldi ve oradan da 5 TL kazandım. Yani 125 tlm cebime geri geldi diyebilirim. Oyun 480 TL'den 355'e mal oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…