Cyberpunk 2077 güzel mi?

Hocam 750 Ti ile oynamaya çalışıp optimizasyona laf ediyor olabilir misiniz? Tamam hatasız bir oyun değil ama çok abartıyorsunuz, 5 yıllık GTX 980 ile orta-yüksek ayarlarda rahat oynayabiliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sadece PC'den bahsetmiyorum. Ayrıca millet önerilen ayarlarda rahatça kaliteli bir oyun bekliyordu 40'larda bir FPS değil.

Çok kötü oyun. Hikaye dışında hiçbir şey bitmemiş. Şu anda zaten çok fazla bug var.

Erken erişim olarak çıkmalıydı veya hiç çıkmamalıydı. Buglar ve optimizasyon dışında özelleştirme yok. Saçımın rengini bile değiştiremiyorum kaldı ki kolumu, bacağımı kökten değiştireyim. Otomobilde de modifiye yok ki benim en çok aradığım şeylerden biri buydu.

Her yerde yıllardır "RPG Game" olarak tanıtılıyor, reklamı yapılıyor. Rol yapma tam olarak neresinde oyunun? V kendine has özellikleri, karakteri olan bir birey ve ben o olarak oynamaya itiliyorum.

Oyun 2-3 ay sonra düzeltilir, yapay zekasına zeka eklenir, özelleştirme gelirse incelemem de değişir ama dolandırıcılık yapmaları CDPR hanesine yazılmış kocaman bir eksi.

Öncelikle videonun çekildiği tarih 9 Aralık, güncellemelerle büyük oranda düzelmiş olabilir, ikinci olarak zaten iade seçeneği verdiler alıcılara. Kimse beklemek zorunda evet ama en azından iade hakkı verdiler, birkaç ay içinde düzeltildiğinde oynanılabilir hale gelir muhtemelen, hatta şu an bile oynanılabilir hale gelmiş olabilir emin değilim.

Akıcı dediğiniz 60 FPS ama onun yerine 15 FPS veriyormuş gibi anlatıyorsunuz, sorunu yok demiyorum tabii ki var ama abarttığınızı düşünüyorum.

GTA 4 CP'den iyi mi? İlk olarak türler aynı değil. İkinci olarak GTA 4 ve 5'ten daha iyi. Ayrıca sistemin varsa yüksekte oynarsınız optimizasyon sorunu yok sayılır. Buglar çok ama düzeltilecek patchlerle ayrıca High ayarlarda çok bug yok Low'da var.

Beklentilerinizi karşılamaması kötü oyun yapmaz, iyi bir oyun bence.

Hocam konu sizin için meclisten dışarı RTX bir karta sahip olsaydınız ne demek istediğimi anlardınız. 20 bin lira 3090'a verip oyunu 4k 60fps oynayamamak bilemiyorum optimizasyon çok kötü.
Hocam daha demin bunları daha demin söyledim ve gelen yanıt muhteşemdi. Sen hayatında kaç tane oyun oynadın? Soruya bakar mısınız Hocam? Hayır oynadığım oyunları söylesem sabaha kadar bitmez neyin derdinde bu insanlar çözemedim.

Hocam birkaç performans testine baktım, oynanabiliyor gibi? Üstelik çıkış gününde çekilmiş bir videoya da denk geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…