Cyberpunk 2077'de aldığımız ilk ekipmanlarla sızma protokolü gibi işlem yaparken yeni birkaç şey ekledikten sonra yapamaz oldum ve çıkartsam da yapamıyorum. Hiç böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?
Operating System implanlarının bazısı quickhack'lere izin vermiyor. Quickhack destekleyen bir OS implantı lazım, eğer değiştirdiyseniz. Sandevistan veya Berserk tarzı şeyler daha kullanışlı bence ama size kalmış.
Operating System implanlarının bazısı quickhack'lere izin vermiyor. Quickhack destekleyen bir OS implantı lazım, eğer değiştirdiyseniz. Sandevistan veya Berserk tarzı şeyler daha kullanışlı bence ama size kalmış.
Cyberpunk 2077'de aldığımız ilk ekipmanlarla sızma protokolü gibi işlem yaparken yeni birkaç şey ekledikten sonra yapamaz oldum ve çıkartsam da yapamıyorum. Hiç böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?
Sibersayarı seçtiğinzden emin misiniz USB benzeyen tipi var? Çıkar tak yaptıktan sonra ayarlamalar yapmanız lazım. (örneğin ping intihar çeşitli modofiyeler.
Operating System implanlarının bazısı Quickhack'lere izin vermiyor. Quickhack destekleyen bir OS implantı lazım, eğer değiştirdiyseniz. Sandevistan veya berserk tarzı şeyler daha kullanışlı bence ama size kalmış.
Hocam sandevistan iyi hoş ama bir süre sonra sarmıyor tercihim DLC bitince kara duvar adlı OS implantını almak kara duvardan gelen güçle haşat ediyor adamları aşırı sarıyor.