Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #21 Artık daha fazla CyberPunk 2077 görmek istemiyorum. Oyun için sistem toplamayı düşünüyorum umarım toplarım beklentim bu.
Artık daha fazla CyberPunk 2077 görmek istemiyorum. Oyun için sistem toplamayı düşünüyorum umarım toplarım beklentim bu.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 9 Aralık 2020 #22 Yarını bekliyorum. Oyun hazır. Street Kid olarak başlayacağım Eğlenceli olacak
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #23 Chloe Price dedi: Yarını bekliyorum. Oyun hazır. Street Kid olarak başlayacağım Eğlenceli olacak Genişletmek için tıkla... Neden Street Kid. Yanlış anlamayın 3 şık arasında kaldım ve karar veremiyorum.
Chloe Price dedi: Yarını bekliyorum. Oyun hazır. Street Kid olarak başlayacağım Eğlenceli olacak Genişletmek için tıkla... Neden Street Kid. Yanlış anlamayın 3 şık arasında kaldım ve karar veremiyorum.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 9 Aralık 2020 #24 Odyofil dedi: Neden street kid. Yanlış anlamayın 3 şık arasında kaldım ve karar veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam düşüncenize sıfırdan ilerliyorsunuz. Elinizde hiçbir şey yokken sıfırdan hayatınızı değiştiriyorsunuz. Anlattıkça heyecanlanıyorum arkadaş.
Odyofil dedi: Neden street kid. Yanlış anlamayın 3 şık arasında kaldım ve karar veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam düşüncenize sıfırdan ilerliyorsunuz. Elinizde hiçbir şey yokken sıfırdan hayatınızı değiştiriyorsunuz. Anlattıkça heyecanlanıyorum arkadaş.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #25 Mustafafnt dedi: Hocam düşüncenize sıfırdan ilerliyorsunuz. Elinizde hiçbir şey yokken sıfırdan hayatınızı değiştiriyorsunuz. Anlattıkça heyecanlanıyorum arkadaş. Genişletmek için tıkla... İşte ben bu nedenle Nomad e daha yakınım. Night City hakkında bir fikrim yok çölden geliyorum.
Mustafafnt dedi: Hocam düşüncenize sıfırdan ilerliyorsunuz. Elinizde hiçbir şey yokken sıfırdan hayatınızı değiştiriyorsunuz. Anlattıkça heyecanlanıyorum arkadaş. Genişletmek için tıkla... İşte ben bu nedenle Nomad e daha yakınım. Night City hakkında bir fikrim yok çölden geliyorum.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 9 Aralık 2020 #26 Odyofil dedi: Neden Street Kid. Yanlış anlamayın 3 şık arasında kaldım ve karar veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan en yükseğe. Bunu yaşamak istiyorum
Odyofil dedi: Neden Street Kid. Yanlış anlamayın 3 şık arasında kaldım ve karar veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan en yükseğe. Bunu yaşamak istiyorum
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #27 Chloe Price dedi: Sıfırdan en yükseğe. Bunu yaşamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Başka bir sebebi yok yani.
Chloe Price dedi: Sıfırdan en yükseğe. Bunu yaşamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Başka bir sebebi yok yani.
Crystal Castles Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 321 Çözümler 2 9 Aralık 2020 #28 Karakter yaratma ekranında vücudumuzu ayarlayamıyoruz sanırım. Bunu bekliyordum ama göremedim.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 9 Aralık 2020 #29 Odyofil dedi: İşte ben bu nedenle nomad e daha yakınım. Night City hakkında bir fikrim yok çölden geliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında nomad sınıfı da çok güzel. Sizi bilmiyorum fakat ben 3 sınıfı ayrı ayrı oynayacağım. Oyunda 3 sınıfı da deneyimlemek istiyorum.
Odyofil dedi: İşte ben bu nedenle nomad e daha yakınım. Night City hakkında bir fikrim yok çölden geliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında nomad sınıfı da çok güzel. Sizi bilmiyorum fakat ben 3 sınıfı ayrı ayrı oynayacağım. Oyunda 3 sınıfı da deneyimlemek istiyorum.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 9 Aralık 2020 #30 Mevcut sistemimde grafikler çamur olmadan düzgün FPS değerlerinde oynatsın yeterli. Fiyatları hala oturmamış yeni nesil AMD ve Nvidia parçalara ederinden fazla para verip sisteme girişmek istemiyorum.
Mevcut sistemimde grafikler çamur olmadan düzgün FPS değerlerinde oynatsın yeterli. Fiyatları hala oturmamış yeni nesil AMD ve Nvidia parçalara ederinden fazla para verip sisteme girişmek istemiyorum.