Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 9 Aralık 2020 #31 Odyofil dedi: Başka bir sebebi yok yani. Genişletmek için tıkla... Aslında Nomad güzel hocam. Çöl konumunda başlıyoruz. Kötü yanı, Night City konumuna varıldığında dışlanacak olmak.
Odyofil dedi: Başka bir sebebi yok yani. Genişletmek için tıkla... Aslında Nomad güzel hocam. Çöl konumunda başlıyoruz. Kötü yanı, Night City konumuna varıldığında dışlanacak olmak.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 9 Aralık 2020 #32 Chloe Price dedi: Aslında Nomad güzel hocam. Çöl konumunda başlıyoruz. Kötü yanı, Night City konumuna varıldığında dışlanacak olmak. Genişletmek için tıkla... Suriyeli simülasyonu gibi.
Chloe Price dedi: Aslında Nomad güzel hocam. Çöl konumunda başlıyoruz. Kötü yanı, Night City konumuna varıldığında dışlanacak olmak. Genişletmek için tıkla... Suriyeli simülasyonu gibi.
4 41326 Kilopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 9 Aralık 2020 #33 Tek beklentim fiyat yükselmesin nolurrr. Yakın zamanda alacağım.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 9 Aralık 2020 #34 @Motionless IN White Rusya'da Cyberpunk 2077 temalı kutularla pizza dağıtıyormuş bir pizzacı. Sen beğenirsin.
@Motionless IN White Rusya'da Cyberpunk 2077 temalı kutularla pizza dağıtıyormuş bir pizzacı. Sen beğenirsin.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.873 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 9 Aralık 2020 #35 Oyunu oynarsam hayat hikayesini bana en yakın olan seçeneği, diplomasiyi seçerim. Diğerleri benim için uzak şeyler. Her şey tatlı dille çözülür
Oyunu oynarsam hayat hikayesini bana en yakın olan seçeneği, diplomasiyi seçerim. Diğerleri benim için uzak şeyler. Her şey tatlı dille çözülür
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #36 Chloe Price dedi: Aslında Nomad güzel hocam. Çöl konumunda başlıyoruz. Kötü yanı, Night City konumuna varıldığında dışlanacak olmak. Genişletmek için tıkla... Street Kid o halde. Değiştirdim fikrimi. Son olarak joystick ile mi oynayacaksınız yoksa klavye ile mi?
Chloe Price dedi: Aslında Nomad güzel hocam. Çöl konumunda başlıyoruz. Kötü yanı, Night City konumuna varıldığında dışlanacak olmak. Genişletmek için tıkla... Street Kid o halde. Değiştirdim fikrimi. Son olarak joystick ile mi oynayacaksınız yoksa klavye ile mi?
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2020 #37 Yarın 9'da kakmam lazım ama tabiki gece 3'e kadar oturup en az 1-2 saat de oynamayı düşünüyorum.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 9 Aralık 2020 #38 Odyofil dedi: Street Kid o halde. Değiştirdim fikrimi. Son olarak joystick ile mi oynayacaksınız yoksa klavye ile mi? Genişletmek için tıkla... Klavye ile oynayacağım.
Odyofil dedi: Street Kid o halde. Değiştirdim fikrimi. Son olarak joystick ile mi oynayacaksınız yoksa klavye ile mi? Genişletmek için tıkla... Klavye ile oynayacağım.
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2020 #39 Odyofil dedi: Street Kid o halde. Değiştirdim fikrimi. Son olarak joystick ile mi oynayacaksınız yoksa klavye ile mi? Genişletmek için tıkla... Bu seçme olayı nedir, siz oyunu 1 kere falan mı bitireceksiniz yoksa sadece başlangıç için mi seçiyorsunuz ? Ben en az 9 kere bitirmeyi planlıyorum.
Odyofil dedi: Street Kid o halde. Değiştirdim fikrimi. Son olarak joystick ile mi oynayacaksınız yoksa klavye ile mi? Genişletmek için tıkla... Bu seçme olayı nedir, siz oyunu 1 kere falan mı bitireceksiniz yoksa sadece başlangıç için mi seçiyorsunuz ? Ben en az 9 kere bitirmeyi planlıyorum.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 25 9 Aralık 2020 #40 Ertesi gün korsana düşmesin yeter. Hayvan gibi sistem dizip korsan oyun oynayanlara gıcık oluyorum.