Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #41 Baturs dedi: Bu seçme olayı nedir, siz oyunu 1 kere falan mı bitireceksiniz yoksa sadece başlangıç için mi seçiyorsunuz ? Ben en az 9 kere bitirmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 ü 4 kere bitirdim. İlk seçtiğim oyuna bakış açımı belirleyeceği için soruyorum. baran_basaran dedi: Ertesi gün korsana düşmesin yeter. Hayvan gibi sistem dizip korsan oyun oynayanlara gıcık oluyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun koruması yok. Düşecek yüksek ihtimal.
Baturs dedi: Bu seçme olayı nedir, siz oyunu 1 kere falan mı bitireceksiniz yoksa sadece başlangıç için mi seçiyorsunuz ? Ben en az 9 kere bitirmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 ü 4 kere bitirdim. İlk seçtiğim oyuna bakış açımı belirleyeceği için soruyorum. baran_basaran dedi: Ertesi gün korsana düşmesin yeter. Hayvan gibi sistem dizip korsan oyun oynayanlara gıcık oluyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun koruması yok. Düşecek yüksek ihtimal.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 9 Aralık 2020 #42 baran_basaran dedi: Ertesi gün korsana düşmesin yeter. Hayvan gibi sistem dizip korsan oyun oynayanlara gıcık oluyorum. Genişletmek için tıkla... "Something about our future"
baran_basaran dedi: Ertesi gün korsana düşmesin yeter. Hayvan gibi sistem dizip korsan oyun oynayanlara gıcık oluyorum. Genişletmek için tıkla... "Something about our future"
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 9 Aralık 2020 #43 baran_basaran dedi: Ertesi gün korsana düşmesin yeter. Hayvan gibi sistem dizip korsan oyun oynayanlara gıcık oluyorum. Genişletmek için tıkla... Ön yükleme dosyaları paylaşıldı. Çıktığında exe dosyasını da verecekler.
baran_basaran dedi: Ertesi gün korsana düşmesin yeter. Hayvan gibi sistem dizip korsan oyun oynayanlara gıcık oluyorum. Genişletmek için tıkla... Ön yükleme dosyaları paylaşıldı. Çıktığında exe dosyasını da verecekler.