Cyberpunk 2077 hakkında düşünceleriniz neler?

Aşırı abartılması ve kitlenin oyunu çıkartmaları için zorlaması sonucu oyunun ben oynayamadan batması. Çok abarttılar. Şirketin fazla üstüne gittiler. Bizim yüzümüzden bu halde bu oyun.

Oyun gayet güzel, bu ve bir sonraki ay içinde gelecek Hotfix'ler ile de buglar daha da azaltılacak. Abartıldığı kadar kötü değil, ben şahsen oynayacak bilgisayarı olmayıp YouTube'da Cyberpunk 2077 bug videolarını izleyen kitlenin bu kadar kötülediğini düşünüyorum.

Doğru. Grafiklerini çok abarttılar. Her şeyini çok abarttılar ama çok eski bir oyundan bile kötü çoğu kişi için.

A.C Odyssey oynuyorum şu anda. Hikayesini bitirmek üzereyim.
RDR2 gibi güzel bir oyun.
Grafikleri şahane.
Çok fazla bug da yok.
10-15 saat Cyberpunk oynadıktan sonra ilaç gibi geldi.
Cyberpunk çok kötü bir oyun değil dediğim gibi. Vuruş hissiyatı arayüzü güzel.
Bir oyunun her şeyi iyi olsun bilgisayarında 10FPS açılıyorsa -optimizasyon- o oyun kötüdür.
Ne kadar düzeldi falan deseler de cyberpnuk kötü bir çıkış yaptı.
Belki ileride tekrar tercih edilir onu bilmem.

Sorunları Skyrim'den kötü değildi.
Bence de, Fallout 4'de yaşadığım kadar bug yaşadım.
Diyalog anlamında vasat olmasına rağmen Far Cry ve Watch Dogs'un mekanikleri tek bir oyunda birleştiği için çok eğlendim.
Karakter buildleri de Skyrim kadar iyi olmasa da yaklaşabilmiş bence.

bugisoft'a oyun firması diyen bir topluluğun içindeyim utanıyorum. Ubisoft oyun piyasasının en rezalet firmasıdır sadece Witcher 3 bile tüm AC serisini ikiye katlar üçe böler.
Ben ubisoft fanıyım yorumu.

bugisoft'a oyun firması diyen bir topluluğun içindeyim utanıyorum. Ubisoft oyun piyasasının en rezalet firmasıdır sadece Witcher 3 bile tüm AC serisini ikiye katlar üçe böler.

Ben Ubisoft fanıyım yorumu.

Seninle çok ağır konuşurdum.
Burası yeri değil.
CD projekt fanısın herhalde.
Optimizasyonu da sen yapmışsındır. 1 tane Ubisoft oyunu oynamamışsındır bile. Bugisoft diyorsun.
Köyüne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…