RTX 3060, 2080 super'e göre daha yavaş bellekler kullanıyor, uygun fiyatlı olması için. Ve i9 9900k taş gibi işlemci. Görende 10 sene önce çıktı sanacak.
Söz konusu i9 model işlemci. İntel'in her soketinin ömrü ortalama 1 sene. Her sene öldü diye anakart ve işlemci mi değişelim? Amaç zaten uzun yıllar kullanmak.
Söz konusu i9 model işlemci. İntel'in her soketinin ömrü ortalama 1 sene. Her sene öldü diye anakart ve işlemci mi değişelim? Amaç zaten uzun yıllar kullanmak.
Alınıp değiştirmek yerine hiç almamak daha mantıklı değil mi? AMD tarafında tekli çekirdek performansında i9 9900K'yı tokatlayacak R5 5600X gibi uygun fiyatlı bir işlemci var ayrıca.
Alınıp değiştirmek yerine hiç almamak daha mantıklı değil mi? AMD tarafında tekli çekirdek performansında i9 9900K'yı tokatlayacak R5 5600X gibi uygun fiyatlı bir işlemci var ayrıca.
Benim ne demek istediğimi anlamıyorsunuz. Şuan işlemcisi olmayan birinin işlemci olarak 9900K'dan daha iyi bir alternatife yönelmesini tavsiye ediyorum. Alan zaten almıştır kullanıyordur. Her yıl anakart veya işlemci değiştirin demedim ki.
Ekran kartının stoğunun ne zaman geleceğini hiç tahmin edebiliyor muydunuz? Bu sitede ki ilk alışverişim olacakta bu, stokları ne sıklıkla yenileniyor pek bilmiyorum.