Oguzhan51 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 1.664 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #21 Gelecek DLC büyük ihtimalle araba, makyaj, silah vb DLC'dir. 2 adet hikayeli DLC yayınlanacak diye biliyorum asıl önemli olan benim için onlar
Gelecek DLC büyük ihtimalle araba, makyaj, silah vb DLC'dir. 2 adet hikayeli DLC yayınlanacak diye biliyorum asıl önemli olan benim için onlar
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Aralık 2020 #22 CanPatrioTic dedi: Oyunu 90 saattir oynuyorum, bir kere çökme yaşadım. Kaplama kalitesini yükseğe aldığınız zaman kaplamalarda sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bu bir çözüm değil bu oyunu lowda oynayanlar ne yapacak? Göz mü yumacaklar?
CanPatrioTic dedi: Oyunu 90 saattir oynuyorum, bir kere çökme yaşadım. Kaplama kalitesini yükseğe aldığınız zaman kaplamalarda sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bu bir çözüm değil bu oyunu lowda oynayanlar ne yapacak? Göz mü yumacaklar?
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.041 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 30 Aralık 2020 #23 Hikmet Benol dedi: Bu bir çözüm değil bu oyunu lowda oynayanlar ne yapacak? Göz mü yumacaklar? Genişletmek için tıkla... Ben oyunu lowda oynuyorum.
Hikmet Benol dedi: Bu bir çözüm değil bu oyunu lowda oynayanlar ne yapacak? Göz mü yumacaklar? Genişletmek için tıkla... Ben oyunu lowda oynuyorum.
Phanteos Picopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzik Prodüktörü-Tekniker 31 Aralık 2020 #24 Muhtemelen Silverhand abimizi bir tık daha yakından tanıyacağız diye umuyorum