Cyberpunk 2077 için mod önerisi

• Konuyu başlatan Noiryv
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 80

Noiryv

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu 3 sene önce modsuz bir şekilde oynayıp bitirmiştim. Tekrardan Phantom Liberty DLC'si ile birlikte oynamayı düşünüyorum ve bu sefer modlu oynamak istiyorum.
Daha önce hiç mod kullanmadığım için pek anlamıyorum biraz araştırdım hangi modlar var diye ama resmen kayboldum.
Çok fazla mod yüklemek istemiyorum, sizin kullanıp en çok beğendiğiniz bunu kesin kurmalısın dediğiniz modlar nelerdir?

Konuma bakabilirsiniz hocam.

Konuma bakabilirsiniz hocam.
Hocam inceledim konuyu elinize sağlık fakat burada da çok seçenek var mesela hangisini indirmeliyim bilemedim. Oynanışta çok değişiklik yapmak istemiyorum grafik modu olarak ne önerirsiniz.

Hocam inceledim konuyu elinize sağlık fakat burada da çok seçenek var mesela hangisini indirmeliyim bilemedim. Oynanışta çok değişiklik yapmak istemiyorum grafik modu olarak ne önerirsiniz.
Konu başında belirttiğim gibi oynanış modlarının hepsi oyunun aslında eksikleri ve olması gerekenleri bu sebeple oyunu bozmuyor daha zevkli hale getiriyor mutlaka onları kurmanızı öneririm. Grafik modu olarak Nova Lutu kurun derin. Diğer kostüm ve araç seçenekleri zevkinize kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı