Cyberpunk 2077 için mod tavsiyesi

Daha fazla  
Merhabalar. Kullandığınız modlar veya kesinlikle önerdiğiniz modlar var mıdır? Benim şu an kullandıklarım şöyle:

Merhaba, koleksiyon paylaşacağım kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum. Koleksiyonun toplam boyutu yaklaşık 50 GB.

Attığınız modlar güzel ama depolama alanım yetmiyor Ama favoriledim kesinlikle indireceğim. Hatta bu modlardan sonra bir daha baştan oynarım belki.

Attığınız modlar güzel ama depolama alanım yetmiyor Ama favoriledim kesinlikle indireceğim. Hatta bu modlardan sonra bir daha baştan oynarım belki.
Baştan oynamaya değecek bir liste olduğuna emin olabilirsiniz küçük bir uyarı geçmek gerekirse biraz NSFW barındırmakta, iyi oyunlar.

Baştan oynamaya değecek bir liste olduğuna emin olabilirsiniz küçük bir uyarı geçmek gerekirse biraz NSFW barındırmakta, iyi oyunlar.
İlk atılan mod paketiyle sizin attığınızı mı kurmam lazım yoksa ikisinden birisi yeterli olur mu?

İlk atılan mod paketiyle sizin attığınızı mı kurmam lazım yoksa ikisinden birisi yeterli olur mu?

İkisi ayrı paketler içerikleri farklıdır tabii ki benzer modlar vardır bilemiyorum, ikisinden birisini tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…