Cyberpunk 2077 ile 5 saatin ardından görüşüm

Hocam Cyberpunk'ta darboğaz olmaz. CS:GO tarzı oyunlarda belki olabilir. O da can sıkacak kadar değil.

Mesela RDR2'de Very High'da 1000 100'lük anlarada FPS 60'nın altına düşüyor ve ekran kartını bayağı iyi kullanıyor.
Bilen biri söyleyebilir mi? İşlemcim de kaç derece sonrası hasar verir?

90'dan sonrası sıkıntı.

Hocam Cyberpunk'ta darboğaz olmaz. CS:GO tarzı oyunlarda belki olabilir. O da can sıkacak kadar değil.

Enis hoca hep şey derdi Cyberpunk'daki tek korkum teknik hatalar dedi adamın korktuğu başına geldi enis hocadan video bekliyorum bakalım teknik sorun yaşamış mı?

Enis gibi kişiler 3090'da oynadığı için hiç optimizasyon sıkıntısı çekmez.

RDR2 oyunu ile karşılaştıran arkadaşlar RDR2 oyunu çıktığı zaman 2080 Ti 1080P çözünürlükte acı çekiyordu. Güncellemeler ile düzeltildi. Witcher 3 oyunu da aynı şekilde güncellemeler ile optimizasyonu düzeltildi.

Enis hoca hep şey derdi Cyberpunk'daki tek korkum teknik hatalar dedi adamın korktuğu başına geldi enis hocadan video bekliyorum bakalım teknik sorun yaşamış mı?
Bir görevde konuşma buga girdi, tek bir seçenek çıkıyordu ve sürekli o tekrarlanıyordu. Aç kapa yapınca düzeldi.

Enis gibi kişiler 3090'da oynadığı için hiç optimizasyon sıkıntısı çekmez.

Belli olmaz 3080'i var onun.
Bir görevde konuşma buga girdi, tek bir seçenek çıkıyordu ve sürekli o tekrarlanıyordu. Aç kapa yapınca düzeldi.

Çok teşekkür ederim sanada sorularıma cevap verdiğin için.

Benim sistem darboğazlı ya ben ondan tırsıyorum.

@Odyofil hocam Cyberpunk 2077 oyunu bence Skyrim oyununa çok benziyor. Skyrim oyunundaki gibi yapılacak çok şey var. Skyrim oyunu neredeyse bitmiyordu aynısı Cyberpunk 2077 için de geçerli bence. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Oyunun dünyası çok geniş ancak hikaye temelli olduğu için Skyrim gibi pek olmaz.

Vuruş hissini düzeltsinler buglara da razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…