Güzel ayrıntılı bilgilendirici açıklamışsınız elinize sağlık...
Burada başka bir arkadaşa daha yazdım oradan alıntılıyorum... Birkaç kişiden daha duydum bunu grafikler Low'dayken bile çok güzel duruyor iyi gözüküyor diyorlar da nasıl yani merak ettim. Böylesi oyunların hakkı en azından High/Ultra olmalı bence, ki (RTX kullanmasak bile) Önerilen Sistem'e "en az 6GB GTX 1060" demelerinden dolayı GTX 1060 ile 1080p High/Ultra'da 30fps altına düşmeden oynatmalıydı. İlk günden beri dert olan malum performans fps bug sorunları derken 1080 2060 3xxx serisi olanlar bile oyun çok sıkıntılıymış garibim 1060 ne yapsın diyesim var.
10 Aralık'tan bu yana Steam'de 60GB üzerine ilk kez dün 1.4GB update geldi, kimi oyuncular 3.5GB kimisi 9GB geldi diyor ben bunu anlayamadım, oyun herkeste aynı oyun Steam herkeste aynı Steam bu update'ler nede farklı olur ki. Hatta dün güncelleme sonrası Dosya Doğrulatması yapanlar 40-50GB tekrar indirdi diyorlar bende birşey olmadı. Oyunun official sayfalarında bile diskte en az 70GB yer kaplayacak derken, konsollarda 100GB'ı geçmişken neden Steam'de oyun toplam 62GB kaplıyor anlamak imkansız.
Son kararım şu: dünkü v1.0.4 patch üzerine oyun en az bir-iki patch daha görsün, Nvidia'nın oyuna özel ilk gün driver'ı 460.79 üzerine bir driver daha çıkarsın vs vs tamam böyle beklemek bayağı zor olacak az daha sabredeceğim sonrasında Cyberpunk2077 benimdir Night City'e akacağım.