Cyberpunk 2077 ilk görevi yaparken oyun atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

243934

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba,
Cyberpunk 2077 oyununda daha ilk görevi bile geçemedim, sürekli hata veriyor. Örneğin sokak çocuğu olarak oyuna başlıyorum Bar'dan çıkınca oyun kapanıyor crash veriyor. Çoğu arkadaşım oynuyor bende neden böyle oldu hiçbir fikrim yok, bilgisayarım Windows 10 20H2 sürümünde, ekran kartımda güncel. Farklı başlangıçları da denedim onlarda da ilk görevleri yapamıyorum. Process Monitor ile hata kaydı aldım Drive linki olarak ekliyorum. Ek olarak da oyunun verdiği crash dosyası da var içerisinde.

Oyunun dosyalarını doğrulamayı dener misin?

Evet bunu birçok kez yaptım sonuç alamıyorum.

Hocam özellikleriniz ne ve oyun orijinal mi?

RX 470 Nitro OC+ - Xeon X3440 3.8 GHz (O.C) - 2x4 GB 1600 MHz RAM, ve evet oyun orijinal.

Oyunu orijinal. Process Monitor logfilesinde bir şey yok gibi. Oyun dosyalarını doğruladınız mı?

Evet doğruladım.

Oyun dosyalarını doğrulayın ya da crash dosyasını report edin.

AVX Crash FIX | Flatlined Erorr | Latest working | Cyberpunk 2077 - YouTube

Bu videoyu bir deneyebilirsin. Bildiğim kadarı ile Xeon işlemcilerde avx hatası oluyor.

Hocam çok teşekkür ederim bu yorumun sabite alınmasını rica ediyorum. Xeon işlemcili diğer arkadaşlarda aynı sorunla karşılaşacaktır fakat bu sorunun bu şekilde çözülmesi yerine oyunun ekibinden fix gelmesi gerekiyor sanırım. Çünkü exe dosyasına müdahale etmek pek de kesin bir çözüm olmayabilir gibi.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.Bir de kendi Cyberpunk sorunumu çözebilsem keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…