Cyberpunk 2077 inceleme, bu oyun bitmemiş bir oyundur!

Witcher 3 incelemesini mi okudun yoksa bu konuyu mu okudun? Witcher 3 combatı bence iyi, tek eksisi sürekli vurkaç üzerine kurulu olması.

Ek olarak şunu belirteyim, gamepad hassasiyeti çok kötü. Ve silah kullanmak bence çok zor.

Hangi gamepad ile oynuyorsun? Ben Xbox 360 gamepad kullanıyorum ve hassasiyet fareye göre çok daha kötü. Hatta fareyle etrafa bakarken oyun akıyor lakin gamepad ile etrafa bakarken FPS daha düşükmüş gibi geliyor. Hassasiyeti arttırmayı denedim ama bu sefer de aşırı kaygan oldu. 25 saat oynadıktan sonra poligona girip kendimi denedim ve ne kadar kötü nişan aldığımı tekrar görmüş oldum. Normalde gamepad ile nişan alma konusunda iyiyimdir hatta fareyle nişan alırkenden daha rahat hissederim. Fallout 2077 poligonunda ise 1. olmam için fare kullanmam gerekti. Gamepad ile oynamaya sonradan ayarlanmış sanki.

Bence bir oyunu bitirmeden inceleme yapılmaz. Hele o oyun da devasa karakter geliştirme seçenekleri varsa veya RPG ögeleri (diyaloglar hariç.)

Bu sorunun geleceğini biliyordum, çakma Jite marka Dualshock 3 kullanıyorum ancak hassasiyet Witcher 3'te çok iyi. Hatta Witcher 3'te hiç hassasiyet ayarı yapmamıştım, diğer oyunlarda hiç deneme fırsatım olmadı.

250 liraya mı yanayım yaşadığım hayal kırıklığına mı...Oyunu ön indirmeden indirdim ve 1 saat katlanabildim. Aşırı fazla bug ve fps droplar oynatmıyor oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…