Cyberpunk 2077 inceleme, bu oyun bitmemiş bir oyundur!

Ben de şöyle bir yorum yapmak istiyorum. Oyunu oynarken eğlendim. Keyifli bir oyundu. Hatta uzun zamandır oynadığın en keyifli oyundu. 45.5 saat oynamışım. Gerisi benim için önemli değil. Teknik problemlerde düzelir.

3 saat oynayıp, nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun ki?

Çünkü bundan ötürü. 3 saatte buraya geliyorsun şu 2018'de yayınlanan 48 dakikalık ilk görev oynayış videosu ile oyundaki arasında uçurum var ve anlatılan çoğu şey mevcut değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ertelenince sinirlen, baskı yap sonra çıkınca eksik çıkmış de.

Belki baskılar artmasaydı bir erteleme daha alıp tam oyun olarak çıkacaktı.
(Bu arada sözüm meclisden dışarı)
Peki 1 yıl önceden reklam kampanyalarına başlayıp oyunu İLK kez Nisan 2020 için duyurup insanları beklentiye soktuktan sonrasında 100 kez erteleyen ve üstüne üstlük "Oyun PS4 ve XBO'da tahminimizden daha iyi performans veriyor." deyip oyuncuları adeta kandıran CDPR suçlu değil mi de parasını verip oyunu oynamak isteyen insanlar suçlu? En başta 2021'in sonunda çıkaracağız deselerdi böyle olur muydu? Bunun tek suçlusu CDPR.

Ya tamam o da suçlu ama bizde ellerini ayaklarını bağladık yani.
Bu firma Rockstar falan değil. Küçük çaplı minnoş bir şirket falan(dı).

Bir noktaya kadar haklısınız. CDPR oyunu iyi yönetemedi. Deneyimsiz bir firma, bu kadar büyük bir oyun yapmak kolay iş değil. Batırdılar ve kendileri de batırdıklarını söylediler. Ancak bir noktada da oyuncular ve hissedarlar baskı kurunca mecburen çıkarmak zorunda kaldılar.

Hikayenin 7. bölüme kadar izledim sonra belki PC alırım diye izlemedim ama sokak çocuğu hikayesi hoşuma gitti bug olsa da sevdim mekanikler hakkında bir şey diyemem çünkü oynamadım.

Witcher 3'ün hassasiyeti hiç böyle sorunlar yaşatmamıştı bana. İlk interaktif sahneden itibaren rahatça kontrol edebiliyordum.

Bu arada Fallout 2077'yi bitirdim. Sonu pek de mutlu değildi, memnun kalmadım.
Güçlü bir silah edinip, çift zıplama donanımını takıp, bol mermi ve astım ilacı edindikten sonraki kısımlar çok güzeldi. Witcher 3'teki "düşman getirin de keselim yahu" hissini yakalamıştım. Maalesef ki o noktada haritadaki polis görevleri dışında yapılacak şey kalmamıştı.

Önünde araba olan yayalar etrafından dolanmak yerine "anaa buraya araba çekmişler" diyip geri dönüyor.

şu 48 dakikalık ilk görev oynayışı ile oyun arasında uçurum var

Siberdonanım ve özel silahlar/aletler almak dışında oyunu değiştiren bir fark göremedim hikayede ilerledikçe ortaya çıkan. İlk görevden sonra konsoldan 100 milyon dolar basıp oynayan biri için oyunun başı ile ortası hatta sona yakın kısımları arasında neredeyse hiçbir fark yok. Oynanışı çok iyi hale getirebilecek bir ekipmanı da sadece son bölüme saklamaları üzdü. Rogue'un verdiği botlardan bahsediyorum. Ori and the Will of the Wisps adlı metroidvenia oyunda olduğu gibi geliştirmeler ile alınması gereken çift (belki de üçlü) zıplama gibi özellikleri parayla alabilmek hoş olmamış. Para hilesi yapınca resmen kolay modda oynuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…