Cyberpunk 2077 inceleme, bu oyun bitmemiş bir oyundur!

Bu arada gerçekten GTA VC'nin polis sistemi daha iyi. Çölün ortasında adam öldürseniz bile hemen arkanıza polis spawn olup size ateş ediyor. Hangi akıl ve mantıkla yaptılar bunu çözemedim.

Polisleri öldürecek güce erişip rahatça kesmeye başladığın zaman, "suç önleme sistemi etkinleşti" diyor ve nerden geldiği belli olmayan bir hasar sebebiyle ölüyorsun.

Oyunu sen mi yaptın acaba? Hayır. CD Project Red bile kabul etti oyunun hatalı olduğunu. Bu nasıl bir fanlıktır? Oyunda sorun yok ama bizde sorun var, oldu.
Knk bilmiyorum belkide eskiden beri buna alıştığım için normal geliyodur.Sadece şu oyunun hakkının yenmesine üzülüyorum bu kadar zevkli bi oyunu bu kadar kötü gösterilmesine üzülüyorum

Güzel değerlendirme olmuş ancak optimizasyon problemi Ryzen işlemcilerden kaynaklı gibi.

Ben RX 580 4 GB ile orta ayarlarda 1.06 sürümde normalde 30, EZ Optimizer max boost ile 50 FPS alıyorum. 1660 Super ile nasıl 50 alıyorsun?
Bilmiyorum, @RPM bir arkadaşının 1080 Ti ile orta ayarlarda 50 FPS aldığını söylemişti. Üstelik belki bendeki bazı ayarlar yüksekteydi sanırım, GeForce Experience ile optimize ettim oyunu.
Güzel değerlendirme olmuş ancak optimizasyon problemi Ryzen işlemcilerden kaynaklı gibi.
Aynen, Intel C++ kodu kullanılmış. Donanım Arşivi kanalında videosu vardı hatta.

Ben bu oyunun 8 yıldır geliştirildiğine katiyen inanmıyorum, 3 yıl falandır yapım aşaması.
Biz oyunu yapacağız lafı ilk olarak 2012 veya 2013 senesinde ortaya atıldı. O duyurudan ne kadar zaman sonra faaliyete geçtiklerini bilmiyorum ama eminim ki çok da geç kalmamışlardır.

Bu arada gerçekten GTA VC'nin polis sistemi daha iyi. Çölün ortasında adam öldürseniz bile hemen arkanıza polis spawn olup size ateş ediyor. Hangi akıl ve mantıkla yaptılar bunu çözemedim.
Hocam Arka Sokaklar'ın ekip olabilir;
Aylin: Mars'ta biri öldürülmüş.
Ekip: Tamam yakındayız.

Ben bu oyunun 8 yıldır geliştirildiğine katiyen inanmıyorum, 3 yıl falandır yapım aşaması.
8 Yıldır geliştiriliyor olma imkanı bile yok oyunun. O zamanların küçük CDPR'i iki devasa projeyi aynı anda götürebilecek bir durumda değildi. Büyük ihtimalle Witcher 3 ve DLC'leri bittikten sonra aktif bir şekilde CP2077 üzerinde çalışmaya başladılar, bu da yaklaşık 4-5 yıl yapıyor. Trailer tarihine kanıp düşünmeyin çünkü sadece sinematik bir videodur kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…