Cyberpunk 2077 incelemem

Makaleler
1
Olumlu yönlerini anlattığım bir konu değil, en büyük artısı RT olmamasına rağmen sanki ışık yansıyormuş hissiyatını yaşatması sayılabilir bence ve tabii güzel grafikler.

Konuya direk girmeyi planlıyorum:
Daha oyunu oynayamadım baştan belirteyim, incelemeleri izledim ve oyunun oynanış videolarını tabii ki. Neden bilmiyorum (ki merakla beklediğim bir oyun değildi zaten) beklentimin alt sınırının bile altında bir hisse girmeme sebep oldu. Cidden sizce de oyun çok şişirilmedi mi? Bana kalırsa (ki kalmasın) grafiklere abanıp oynanıştan kısmışlar. Gerek FPS mekanikleri gerek etkileşimler ve çevre hiç hoşuma gitmedi.

Bir çok şeyi ”olur daha yeni çıkmış zaten” diyerek değerlendirmeye çalıştım ancak o kadar çok göze batan şey var ki hani bir yerden sonra olmadı. Örneğin:
Sürüş olarak değil ancak çevremizde dolaşan arabaların gidişi, FPS’de etrafa yürüyüşümüz, saldırı mekanikleri vs. gerçekçi değil gibi hissettim. Açıkçası aceleye gelmiş gibi. Ki daha oyuna elime sürmememe rağmen bunları hissettirmesi oyun hakkında negatif düşüncelerimin artmasına sebep oldu zaten. Arabalar dahil hiçbir şey yere değmiyor gibi. Ne bir sallantı ne de bu gerçekçiliği sağlayacak diğer mekaniklerin hiçbiri tatmin etmedi.

Bu konuda optimizasyon sıkıntısından vs. bahsetmek istemiyorum zaten ortada olan bir durum. Ancak izlediğim rastgele videolarda bile oldukça bugla karşılaşmak da sinir bozucu bir durum. Hikayesi hakkında net bir fikrim yok, dediğim gibi zaten bu konulara pek meraklı değilim, ancak oynanışının daha iyi olmasını beklerdim. Yanlış mı düşünüyorum, siz ne düşünüyorsunuz ayrıca?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana ışıklar, grafikler vs. çok yapay ve kalitesiz görünüyor. Grafikleri ciddi anlamda beğenmedim.

CD projekt tecrübesiz bir firma. Kendilerinin yaptığı en büyük oyun Witcher başka yok.

Oyunu oynamadan "inceleme" yapmak yanlış bence. Ek olarak herkes, yıllardır bu oyunu bekliyor. Bu kadar hypelanılmasını da hak ediyor bana kalırsa ama bariz sorunları olduğu doğru.
Bunu yapan ben değilim, sanırım moderatör kesim uykulu hala. "hakkında fikirlerimi" yazımı "incelemem" e çevirmeleri beni bile aşar.
Oyunu oynamadım kısmından sonrasını okumadım. İyi incelemeler.

Ya ne boş yaptın arkadaşım git bunu moderatöre anlat, başlığı o değişmiş.
Sorunları, kötü yanları veya hoşuna gitmeyen tarafları olabilir fakat oynamadan hem karar vermek ve inceleme yazmak doğru değil hocam.
Hocam her birinize yazacağım ben inceleme olarak açmadım, moderatör kafasına göre başlık girmiş!
Oyunu oynamadan nasıl bir inceleme yapabiliyorsunuz hocam? Söyleyin bizde bilelim.
Hocam her birinize yazacağım ben inceleme olarak açmadım, moderatör kafasına göre başlık girmiş!
Oynamadan inceleme yapmak
Ki yanlış anlaşılmaması için elli defa konu içinde yüzeysel olduğunu sadece videolar izlediğimi anlattım. Ama moderatör arkadaş "inceleme" olması için çaba göstermiş anlaşılan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…