Cyberpunk 2077 İncelemesi

Sony ile yeniden anlaşma sağlamışlar o zaman, güzel bir haber.

İmzasında ekran kartı yok diyor.
"DLSS" teknolojisi ile oynadım diyor okuduysanız yani bir NVIDIA RTX serisi ekran kartına sahip.
Önceki sayfada belirttiğim gibi, "Hayır. GeForce NOW ile oynadım, 1-2 hafta içinde idareten ekran kartı alacağız galiba. Buglar ve optimizasyon sıkıntısı hakkında daha net yorumlar yapabilirim. Oyun ilk çıktığında GeForce NOW'da bile bug doluydu, artık neredeyse yok."

Hocam ben çıktığı zaman oynayıp bitirmiştim 5600XT ile ful ayarlar 60 FPS götürmüştü buglar da öyle aşırı fazla değildi oyunu kıransa1 tane denk geldi bir görev ilerlemiyordu kendiliğinden düzeldi oda sırf şu oyun jonhy silverhand için oynanır sonlarda silahı arabası ve ceketini de alınca oyun benim için muazzam bir hal almıştı.

GeForce NOW'da oynadıysanız grafiklere ve optimizasyona puan vermeniz saçma olmuş.

Sizler daha düzgün yorum yapabiliyorsunuz bug ve optimizasyon bölümünde, benim değil sizin dediklerinize bakılması daha doğru. Aynı burada olduğu gibi.
GeForce NOW'da oynadıysanız grafiklere ve optimizasyona puan vermeniz saçma olmuş.
Optimizasyon sorunları oyunlarda yine etki ediyor. Mesela ARK: Survival Evolved yine dondu.

Grafik olarakta her ayarda güzel durduğunu söyleyebilirim.

İnternetiniz çok iyi de olsa GeForce NOW'da pikselleşmeler ve gecikmeler yaşayabilirsiniz, grafiklerde pikselleşmelere dayanarak puan vermeniz saçma olmuş anlamında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…