Paprikka Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 579 Çözümler 2 Yer Qo'noS Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Capitan 18 Aralık 2020 #1 Bunu yaşayan var mı? Windows 10 kullanıyorum, NVIDIA CP77 sürücüsü kurulu. PC'de yeni formatlandı daha. Mod, Tweak vs bir şey kullanmıyorum.
Bunu yaşayan var mı? Windows 10 kullanıyorum, NVIDIA CP77 sürücüsü kurulu. PC'de yeni formatlandı daha. Mod, Tweak vs bir şey kullanmıyorum.
emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #2 Paprikka dedi: Bunu yaşayan var mı? Windows 10 kullanıyorum, NVIDIA CP77 sürücüsü kurulu. PC'de yeni formatlandı daha. Mod, Tweak vs bir şey kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar mı yoksa Oyun mu? Artı 0 Eksi
Paprikka dedi: Bunu yaşayan var mı? Windows 10 kullanıyorum, NVIDIA CP77 sürücüsü kurulu. PC'de yeni formatlandı daha. Mod, Tweak vs bir şey kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar mı yoksa Oyun mu?
KS KS Paprikka Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 579 Çözümler 2 Yer Qo'noS Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Capitan 18 Aralık 2020 #3 Oyun 15-20 saniye kadar donuyor. Oynarken bir sıkıntı yok. Harita ve çantayı açınca baygınlık geçiriyor. Artı 0 Eksi
Oyun 15-20 saniye kadar donuyor. Oynarken bir sıkıntı yok. Harita ve çantayı açınca baygınlık geçiriyor.
A anilfk Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #4 Paprikka dedi: Oyun 15-20 saniye kadar donuyor. Oynarken bir sıkıntı yok. Harita ve çantayı açınca baygınlık geçiriyor. Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi dostum aynı sorun bende de var Geforce Experience ı sildim düzelmedi Artı 0 Eksi
Paprikka dedi: Oyun 15-20 saniye kadar donuyor. Oynarken bir sıkıntı yok. Harita ve çantayı açınca baygınlık geçiriyor. Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi dostum aynı sorun bende de var Geforce Experience ı sildim düzelmedi