Cyberpunk 2077 iyi değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

James Gosling

Megapat
Makaleler
9
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu falan görüp bana hala bu oyunu savunan ve “ama abeee grafikler vöğğğ” diyenler varsa, fikirlerine saygım sonsuz ama bu oyun benim için çöptür! Böylesine basit bir bug bile olmamalı. Şaka gibi bir kitle var karşımızda cidden.

Bug olabilir, düzeltilir. Oyunun köküne bakmanız lazım. Hikaye, oynanış, diyaloglar vs.

Oyun bugları olmasa, çok iyi bir oyun, benim için yılın oyunu. 2-3 ay daha beklersek buglar düzeltilir. Ayrıca ben oyun zevkimi baltalayan bir bug ile karşılaşmadım.

Sistemim yetmiyor demiyorsun, çöp diyorsun tamam esprisini yapıyoruz. Bug var diyoruz çok. Daha yeni bir firma bu oyunu yaptı. İlerleyen güncellemelerde düzelteceklerdir. Gerçekten çirkin bir zihniyetsiniz.

Oyun iyi ama dediğiniz gibi bu olay saçma. Yani sen bir oyunu 1M kere erteleyip bu oyun için 8 yıl çalışıyorsun oyun iyi ama böyle bug sayısı da olmaz yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…