Cyberpunk 2077 iyi değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cyberpunk ne cok iyi, ne de cok kötü. Oyunda henüz oynanisi etkileyecek derecede bir hata ile karsilasmadim. Ufak tefek hatalar ise oyuna ayri zevk katiyor.

Oyundaki arti ve eksiler ortada. O yüzden bu konuya girmeyecegim. Oyun her ne kadar beklentilerin altinda kalsa da, kesinlikle kötü bir oyun degil.

Hikayeyi daha bitirmedim, yan görev agirlikli ilerliyorum. En az 20-30 saat daha oynarim.

Oyunu 100 saat üzerinde oynayarak tüm yan görevleri yaparak bitirdim.
Fakat asrın oyunu olarak tanıtılan bu oyuna yılın oyunu ödülünü bile vermiyorum.
Optimizasyon, bug, sorunlarını geçtim.
-Fashion is everything in Night City diyip durdular fakat kıyafetlerde armor, kritik hasar gibi değerler var. Corpo gibi giyinmek istiyorum fakat erkek karakterde etek giymek zorunda kalıyorum.
-Oyuna başladıktan sonra saç, dövme, yüz hatları değiştirmeme izin verilmiyor.
-Sahip olduğum arabaları modifiye edemiyorum, rengini bile değiştiremiyorum.
-Şehirdeki paçinko, atari makinelerinde oynayamıyorum.
-Sokaklarda motor kullanan kimse yok.
-Topladığımız beyin danslarını izleyemiyoruz, envanterde duruyorlar junk/hurda olarak geçmiyorlar. Büyük ihtimalle eksik içerikle ile çıkarıldı.
-Romantik ilişki az.
-Trailerlarda gördüğümüz toplu taşıma yok. Fast travel ile ışınlanıyoruz her yere.
-Etrafta dükkan çeşitliliği yok, iki üç tane var onları da sürekli farklı görevlerde kullanıp durmuşlar. Sözüm ona dünya dikey olarak çok geniş olacaktı, her binaya girilebilecekti.

Bunlar patchle çözülemeyecek sorunlar. Bize var olmayan bir oyunu sattılar. Geliştirme sırasında çok sorunla karşılaşılmış ve baştan yapılmış bir oyun gibi geliyor bana. Keanu Reeves'in girmesiyle aynı hikaye, seslendirme her şey en baştan yapılmış olabilir. Bu da açık dünyanın ve yapay zekanın niye kötü olduğunu açıklar doğruysa.

Yan görevler çok güzel değil mi? Özellikle bazılari ana görev tadında. Bende o şekilde ilerliyorum.

Hocam iyi akşamlar bu saydığın özellikler 2004 yılında piyasaya sürülmüş olan GTA San Andreas'ta hepsi mevcut fakat insanlar hala bu oyunu namusu gibi savunuyor anlamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…