DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.498 Çözümler 4 29 Ocak 2023 #1 Silverhand'in kolunu almanın bir yöntemi falan var mı?
L lüzumsuz1 Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #2 İşlevsel olarak, yani implant olarak alamıyorsunuz. Ama basit bir kıyafet olarak bir oyuncu bulduğunu söylemiş. Ama videoda göründüğü gibi aşırı dandik duruyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İşlevsel olarak, yani implant olarak alamıyorsunuz. Ama basit bir kıyafet olarak bir oyuncu bulduğunu söylemiş. Ama videoda göründüğü gibi aşırı dandik duruyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S SpectraLxd Centipat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #3 Bana bu item düşmedi sebep? Adamın gittiği yere gittim ve görevi de zaten yaptım ama gelmedi nedeni nedir?
Bana bu item düşmedi sebep? Adamın gittiği yere gittim ve görevi de zaten yaptım ama gelmedi nedeni nedir?