Oyundaki sahnelerde silah çok güçlü göründü gözüme bir görev vasıtasıyla alabiliryoruz silahı ama johnny ile oynarkenki kadar güçlü değil. Ben de 280'e kadar vuruyor ben de mi bir sıkıntı var bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
Ana bilgisayarımdan uzak olmasan görsel ile birlikte anlatabilirdim aslında, neyse bu videolar işinize yarayabilir.
Johnny'nin silahı o kadar güçlü değil aslında flashback sahnesinde bayağı güçlüydü yani döneminde mükemmeldi aradan 50 yıl geçti ardından düşük-orta seviyeli bir silahı dönüştü.
Silahı geliştirirsen 500 hatta 1000 hasar bile verebilirsin(Seviye yükseltmen gerekebilir). Ama silah animasyonları falan bayağı iyi, bir otomatik silahın yedeği olarak kullanmak daha iyi bir tercih olabilir.
Ana bilgisayarımdan uzak olmasan görsel ile birlikte anlatabilirdim aslında, neyse bu videolar işinize yarayabilir.
Johnny'nin silahı o kadar güçlü değil aslında flashback sahnesinde bayağı güçlüydü yani döneminde mükemmeldi aradan 50 yıl geçti ardından düşük-orta seviyeli bir silahı dönüştü.