Çözüldü Cyberpunk 2077 Johnny'nin silahı az vuruyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

anilfk

Centipat
Daha fazla  
Oyundaki sahnelerde silah çok güçlü göründü gözüme bir görev vasıtasıyla alabiliryoruz silahı ama johnny ile oynarkenki kadar güçlü değil. Ben de 280'e kadar vuruyor ben de mi bir sıkıntı var bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ana bilgisayarımdan uzak olmasan görsel ile birlikte anlatabilirdim aslında, neyse bu videolar işinize yarayabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Johnny'nin silahı o kadar güçlü değil aslında flashback sahnesinde bayağı güçlüydü yani döneminde mükemmeldi aradan 50 yıl geçti ardından düşük-orta seviyeli bir silahı dönüştü.
Ana bilgisayarımdan uzak olmasan görsel ile birlikte anlatabilirdim aslında, neyse bu videolar işinize yarayabilir.

Johnny'nin silahı o kadar güçlü değil aslında flashback sahnesinde bayağı güçlüydü yani döneminde mükemmeldi aradan 50 yıl geçti ardından düşük-orta seviyeli bir silahı dönüştü.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı