Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #11 Kn_Bay dedi: PS4 artık yeni nesil oyunlarda geri kaldığı için normal olabilir. Ayrıca SSD'den mahrum olduğu için Shader'lar da yüklenmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam o konsol Tlou 2 açıyor ve açıkçası CP'dan daha yeni nesil bir oyun.
Kn_Bay dedi: PS4 artık yeni nesil oyunlarda geri kaldığı için normal olabilir. Ayrıca SSD'den mahrum olduğu için Shader'lar da yüklenmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam o konsol Tlou 2 açıyor ve açıkçası CP'dan daha yeni nesil bir oyun.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 8 Aralık 2020 #12 poorfredo dedi: Ne bilelim? Oynamadık ki! Bu görsellerin kaynağı nedir? Hepsi Rockstar' ın oyunları . Genişletmek için tıkla... Roggtar' ın oyunları yiğenim!
poorfredo dedi: Ne bilelim? Oynamadık ki! Bu görsellerin kaynağı nedir? Hepsi Rockstar' ın oyunları . Genişletmek için tıkla... Roggtar' ın oyunları yiğenim!
B bartuhane Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #13 Hocam oyunu çok bekliyordum ama bu FPS değerleri ve bu hataları görünce oynayasım kalmadı.
K Kn_Bay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Aralık 2020 #14 bartuhane dedi: Hocam oyunu çok bekliyordum ama bu FPS değerleri ve bu hataları görünce oynayasım kalmadı. Genişletmek için tıkla... Ben Day 1 güncellemesi ve Nvidia ile Amd tarafından gelen sürücü güncellemeleriyle düzeltilebileceğini düşünüyorum.
bartuhane dedi: Hocam oyunu çok bekliyordum ama bu FPS değerleri ve bu hataları görünce oynayasım kalmadı. Genişletmek için tıkla... Ben Day 1 güncellemesi ve Nvidia ile Amd tarafından gelen sürücü güncellemeleriyle düzeltilebileceğini düşünüyorum.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 8 Aralık 2020 #15 3963 kez ertelenip bug'larla dolu bir oyun olursa bu kabul edilemez. Güncelleme felan bunlar gecti artik.
3963 kez ertelenip bug'larla dolu bir oyun olursa bu kabul edilemez. Güncelleme felan bunlar gecti artik.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 8 Aralık 2020 #16 bartuhane dedi: Hocam oyunu çok bekliyordum ama bu FPS değerleri ve bu hataları görünce oynayasım kalmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam DRM koruması olduğu için oyunun FPS değerleri kötü olduğu söyleniyor. (6) GamersNexus (@GamersNexus) / Twitter
bartuhane dedi: Hocam oyunu çok bekliyordum ama bu FPS değerleri ve bu hataları görünce oynayasım kalmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam DRM koruması olduğu için oyunun FPS değerleri kötü olduğu söyleniyor. (6) GamersNexus (@GamersNexus) / Twitter
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #17 Mustafafnt dedi: Hocam DRM koruması olduğu için oyunun FPS değerleri kötü olduğu söyleniyor. (6) GamersNexus (@GamersNexus) / Twitter Genişletmek için tıkla... Oyunda DRM olmayacak demişlerdi sanki.
Mustafafnt dedi: Hocam DRM koruması olduğu için oyunun FPS değerleri kötü olduğu söyleniyor. (6) GamersNexus (@GamersNexus) / Twitter Genişletmek için tıkla... Oyunda DRM olmayacak demişlerdi sanki.
B bartuhane Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #18 Mustafafnt dedi: Hocam DRM koruması olduğu için oyunun FPS değerleri kötü olduğu söyleniyor. (6) GamersNexus (@GamersNexus) / Twitter Genişletmek için tıkla... Ne kadar FPS etkiliyor?
Mustafafnt dedi: Hocam DRM koruması olduğu için oyunun FPS değerleri kötü olduğu söyleniyor. (6) GamersNexus (@GamersNexus) / Twitter Genişletmek için tıkla... Ne kadar FPS etkiliyor?
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 8 Aralık 2020 #19 Grkn00 dedi: Oyunda DRM olmayacak demişlerdi sanki. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 Aralıkta çıkan oyunda DRM olmayacak zaten.
Grkn00 dedi: Oyunda DRM olmayacak demişlerdi sanki. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 Aralıkta çıkan oyunda DRM olmayacak zaten.
Freudel Kilopat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Laboratuvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Moleküler Biyoloji ve Genetik 8 Aralık 2020 #20 GTA San Andreas Cyberpunk modu.