Cyberpunk 2077 karakter hayat yolları

Magicbaz

Decapat
Herkese iyi forumlar!

Bildiğiniz üzere Cyberpunk çıkışına sayılı gün kaldı. (Ertelenme konusunda kendi rekorunu tekrar kırmazsa tabii )

Oyuna başlarken bize 3 adet hayat yolu sunulcak. Street kid, nomad ve corpo. Peki siz oyuna başlarken hangi hayat yolunu seçmeyi düşünüyorsunuz?

Oyunu alırsam streed kid seçerdim başta. Oyunu bitirdiğimde diğerlerini de denerdim.(Bu arada oyun Xbox One S'e çıkacak değil mi ?)

Önce iş adamı gibi takılırım. Sonra biraz gizlilik. En son da önüme gelene saldırmak üzere sokak seçerim. Hepsini oynayacağız tabii. Online'ı çıkana kadar vakit geçirmek lazım.

Hepsinide oynayıp yalayıp yutacağım dermişim fakat oyun fiyatları bu kadar pahalı olduğu için zar zor para biriktirebilidiğim canım PC'mde oyun fiyatlarından ötürü bu oyunları oynayamıyorum.

Bu sebepten ötürü bazen korsana kayıyorum. Öğrenci olarak 600, 700 lira veremiyorum hocam kusura bakmayın.

İşlemcim oynamama izin verirse artık sayma yöntemleri ile birini seçeceğiz. Sonuçta her türlü Online gelene kadar hikayede takılı kalacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…