Cyberpunk 2077 kayıt dosyası bozuk

448488

Hectopat
Oyunu oynarken kayıt dosyası bozuk hatası vardı o çözülmüştü ben kayıt dosyası indirdim internetten bozuk çıktı fakat oyun içinde bozuk kayıt dosyasını sildiğimde ve oyundan çıkıp tekrar girdiğimde tekrar silmem gerekiyor kalıcı gitmiyor oyun yükle sekmesinden, bu sorunu nasıl çözebilirim ayrıca oyunun Save dosyası yerindeki tüm dosyaları da sildim gene aynı sorun.

Not: Orijinal oyun.

Kanka oyun tamamlanmadan çıktı. O yüzden bir süre böyle olaylar olacak sık dişini.

Kanka oyun tamamlanmadan çıktı. O yüzden bir süre böyle olaylar olacak sık dişini.

Sorun halbuki çözüldü evet bozulan dosyaya bir daha giremeyiz ama silinincede aç kapa yapınca tekrar geliyor insanın sinirini bozuyor neyse oynamaya devam umarım düzelir 1.2 güncellemesinde.

Manuel olarak silmeyi deneyebilirsin. Kullanıcılar-Windows-kaydedilen oyunlar- CD PROJEKT RED-Cyberpunk 2077 klasörünün içinde tüm kayıt dosyaların.

Sildim oradan fakat gene düzelmedi Cloud'u kapatmayı deneyeceğim Ubisoft Connect'te Save dosyasını silmek için öyle bir taktik yapılıyordu oluyordu.

Reis hallettin mi çok zaman geçmiş üzerinden ama bana da lazım sorunun cevabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…