Cyberpunk 2077 Kız Ve Erkek V Arasındaki Fark

Makaleler
4
Yer
Whiterun
Daha fazla  
Görünürde bir fark yok, ama kişilik ve duygusal açıdan çok fark var.

Kız V, Johnny ile konuşurken oldukça sert bir ses tonuna sahip olabiliyor ve bundan kaçınmıyor.

Erkek V, Johnny ile konuşurken sinirlenmeye çalışıp hay ya uğraştığımız şeye bak kırığın teki aklımda ve bana ne yapacağımı söylüyor ne yapacağım ben yahu ile birleşen bir ses tonuna sahip olan yavru köpeğe dönüyor.

Kız V, adrenalin dolu anlarda heyecanlandığında aşırı heyecanlanıyor ama sakinliğini koruyabiliyor.

Erkek V, bir heyecanlanıyor tamam aga kimse tutamaz artık o heyecanı, çünkü Johnny'ye kafayı biraz fazla takıyor onu unuttuğu anlarda ise keyfini çıkarıyor.

Kısaca Kız V, her zaman bir güzellik bulup ona tutunarak mutlu olabiliyor, bardağın dolu tarafından bakıyor.

Erkek V ise, Johnny ile kafayı bozduğundan eğlenmeyi unutuyor bir an önce ondan kurtulma peşinde unuttuğu anlarda ise eğlenebiliyor. Bu da onu depresif bir kişiliğe sokuyor.

En bariz örneğini gösteriyorum.
Kız V, Johnny'den kurtulup dünyaya geri dönerken Johnny'nin en sevdiği şarkıyı söylüyor ve zaten var olan hayat enerjisi daha da güçleniyor. Çünkü ne gariptir ki o şarkının tüm sözleri resmen V ve Johnny'nin arasındaki ilişkiyi anlatıyor. Johnny gittiği için üzgün ama artık özgür olduğu içinde bir yandan mutlu oluyor. Şarkıda geçen bir güzellik timsali biliyorum, asla solup gitmeyecek sözlerine bağlanıyor. Ardından da ona Johnny'yi hatırlatan sözleri söylüyor, gözlerini görüyorum, beni gördüğünü biliyorum, hayalet gibisin nasıl da her yerdesin. Zaten artık anlaşabiliyorlardı, ilişkilerini düzeltip ayrılmışlardı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Erkek V, zaten depresifti, artık daha da öyle. Johnny ile anlaşamasa da sonradan anlaşabiliyor ama onun gidişiyle daha da depresif oluyor, şarkıyı söyleyişine bakarsanız göreceksiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özelleştirmezsen, Kız V çok güzel. Ama LGBT galiba. Ya da seçimlerimizden kaynaklı bir şey.

Zaten oyunun sonu dışında ciddi farklar yok sadece sonlar farklı. Bir de farklı kızla birlikte oluyoruz

Zaten oyunun sonu dışında ciddi farklar yok sadece sonlar farklı. Bir de farklı kızla birlikte oluyoruz
Tüm oyuna yayılmış durumda, iki tarafıda oynarsanız fark edeceksiniz.
Bilmediğimden soruyorum. Bu ne?
Karakteristik farklılıklarını anlattım.
Özelleştirmezsen, Kız V çok güzel. Ama LGBT galiba. Ya da seçimlerimizden kaynaklı bir şey.
Erkek V'de Kız V'de bi'ler kimle ilişki yaşayacağın sana kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…